• Öneri
  • Bayram temizliklerine başladınız miii

Golge98 kız bende öyle diyordum ama geçen gün 13 saat sancı çektim çocuk dönmüş başı aşağıda şu an ve aşırı baskı yapıyor 🤣

Golge98 kaç haftaliksin canım sen aşağıda olunca erken doğum diyolar bide

Deryaa00 33 haftalığım doktor bisey demedi bana Bi tek çok harekette çok çişim geliyor harici bisey olmuyo bana

Deletedmom_116 doğumun tarifi olmaz ki kendini yerden yere atsan bile fayda olmaz istersen sürekli yat yine geçmez hareket ettikçe daha da katlanır şiddeti 😁😆😆😆

Golge98 Dogurmadim bu gidişle de Yaşından önce doguramicam sjsjs oyun oynuyo benim sıpa Haiz bebekler kendi isteğiyle gelişimini durudup başlatılmış benimki keyfi durduru kendini şimdi De gelişmesi tutu 😂😂gelisincede almiyolar kaldık yani sancılarima güveniyorum duzenlilee 😂😂

Deryaa00 valla benimki heryerimden çıkacak gibi 😂😂ne hallere sokuyo beni ahhg Ama en çok Asagilar fena 😁

Golge98 ben yürüyünce çok ağrı oluyor vajinada zaten tuvalet konusuna gelmek istemiyorum sabaha kadar 10 defa kalkıyorum artık eşimi da uyandırıyorum tuvaletim geldi sonuçta onunda kızı ben tek rahatsız olamam🤣🤣🤣🤣

Deryaa00 😆😆😆😆 adam ne yapsın ki tuvaleti ayağına mi getirsin sende dediğin laf mı 😁😁😁😁

Golge98 vücudum bile alıştı 😂😂Nst de düzenli sancılarım Ama ben cogalmadikca Azcik hissediyorum artık bu gidişle sancı tavan yapsada Hissetmicek sanırım😂

Deryaa00 ilişkiye girenlere helal olsun 🙄 ben istiyorum adam korkuyor yaklasmiyor 🙄🙄🙄