• Gebelik
  • Bebeğinin gelişimi 2 hafta önde olan annelerrr

Benimde 2 hafta önde ve kordon dolamış boynuna Dr kordonla doğan bebek çok ama seninki biraz iri sıkıntı olabilir dedi. Benim daha çok var. İnşallah çözer kordonu. 27+5 de 29+5 uyumluydu. Şu an 29+1 bebişin kilosu ne alemde bilmiyorum ♥️

Ggamzeet 4600 doğurdu arkadaşım normal doğumdan hiç korkma benımm oğlum da 3750 doğdu ilki şuanki hemen hemen yine aynı 3500 kilosu normal olmasını bekliyorum hâlâ 39+4 şuan

Benim de 1.5 hafta önden gidiyor şekerim sınırda 36 da 3.300 dü özeldeki doktor 38. Haftada suniyle normal doğurabilirsin dedi bu hafta devlette de randevum var ordaki doktorla görüşüp doğum şekline karar vericez 🤷🏻‍♀️

ggizem1 insan en ufacık biseyde bile tedirgin oluyor korkuyor annelik farklı bi duyguymuş 🥰 sağlıkla gelsinler miniklerimiz inşallah

dilay_06 aynen canım bende öyle düşünüyorum bakalım 2 hafta sonra belli olacak herşey belirsizlik biraz yoruyor insanı

Kuzeyyasin maşallahh 🥰 alalh uzun ömürler versin miniklerimize sağlıkla kucagina alırsın inşallah. benimde bundan önce bi düşüğüm oldu kadının biri 4.500 normal doğum yaptı şimdi bana kilosu önde sezaryan diyince o yüzden şaşırdım biraz

Harvicell sanırım doktor da son ay daha fazla alacağını göz önünde bulundurarak normal zor dedi bana. Sizin bebiş kaç haftalık kaç kilo doğmuştu

Sulekurall bende doktora bunu sormayı düşünüyorum 38 gibi suni verebilirmi acaba diye ama bakalım ne diyecek bir sonraki kontrolde

Ggamzeet ben özele gidiyorum, 35.haftada 2900 dü, 12 gün onden gidiyormuş ama hic sezaryen olcak mecbur falan demedi. Yarin cati muayenem var, zaten her hafta 300 gram da alsa 4ü geçmeyecek kilosu hesabima göre. Ve cogunlukla hep soylenen kilodan zayif geliyor bebekler. Ama kafa çapi da önemli bizim kiz kücuk kafalı ondan net bir sey dememis olabilir doktor 🤷🏼‍♀️

busragil evet bende sizin gibi hesapladığımda 4ü geçmiyor ama doktor kafa çevresi de 2 hafta önde gitmesiyle uyumlu demişti o yüzden sezaryan diyor olabilir. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰

Benimde 3hafta önden gidiyo özel bi hastanede takipteydim 4 kilonun üstünde olursa sezeryana alırım dedi şimdi devlete gidiyorum normal yaptırıcam diyo son dakkaya kadar bi terslik olmasa normal olucak ilk çocuğum 4 200 ikinci 4 300 normal doğumla dünyaya getirdim inşallah bunda normal doğururum

Ggamzeet ilk oğlum 37+5 te 4 kilo 56 cm normal doğdu. Nerden biliyor doktorunuz 39 a kadar duracağını belki 37 de gelmek isteyecek bebek bence bekleyin 38 e kadar sonra karar verin