• Gebelik
  • Kaç kilo da hamile kaldınız

@Bernasnli hiç sorma aldı başını gidiyor bende az yiyorum artk😂😂 38 haftalık olduk dogurunca gider inşallah 🙏🏻🥴😢

Semanur0902 yoook benim kuzenim de şuan yeni hamile kaldi 150 kg çok boylu kilosu belli bile degil demekki rabbim ol diyince oluyor vallah . hatta ben 7+3 o 4+2

ama bu kiloyla normal doğum yapabilirmi bilmiyorum kismet doktoru birsey dememis henüz

meltemmmxx hayırlı olsun canım ikinize de. İşte vücutla alakalı galiba birazda bende dışarıdan etrafımdakilerin demesine göre asla 113 durmuyorum duyan çok şaşırıyor kiloma 😂 belki de vücudum o kiloyu kaldırdığı için bir sıkıntı görmedi doktorum.

Sevvalerdmm bende zor kilo alan biriyim 50 kiloyla başladık şuan 53 kiloyum 18+4 sanırım pek kilo alamayacam

Semanur0902 evet aynen oyle vucudumuz kaldiriyor bende ona yakinim kilo olarak yapcak biseyyok sıkıntı yapma keyfine bak insanlar bisi dese bile takma

meltemmmxx insanları artık duymuyorum zaten çünkü her zaman konuşuyorlar. Zayıf olsam da gözümün üstünde kaş var diye konuşurlar 😂

24+4 haftalığım 74.3ile başladım şuan 82.65 olmuşum

Sevvalerdmm 48 le hamile kaldım 45 e düştüm şuan 46 kiloyum 10 haftalık hamileyim 😊 ilk hamileliğimde de 48 le hamile kalmıştım 😊

TugSozTan dikkat etdinizmi? bende 73kqla kalmishdim ama 85i gordum 27.6 haftalik daha dikkat etmiyorum

50 kilo ile hamile kaldım, 14. Haftadayım 52 kiloyum🙃

62 kiloyla hamile kaldım 24+6 72 kilodayım şuan🙂

Aytan_nama vallahi asla dikkat etmedim. Bende şaşkınım. Sadece 26-27. Haftaya kadar kustum. Onun etkisi vardır diye düşünüyorum. Şimdi 33.haftaya giricem yine başladı kusmalar. Öyle çok iştahlı bir hamilelik geçirmiyorum akşamları yemiyorum ama cips pizza çikolata vs bunları yiyorum.

Sevvalerdmm 51le hamile kaldım 52kiloyum suan 16+2deyiz 🙏
            45değil ama ilk gebeliğimde 47-48le hamile kalmıstım doğuma kadarda 14-15kilo aldım seker tansiyon vitamin değerleri gibi Bi sorun yasamamıstım o yüzden bunlarda takılıp kendini strese sokma herşey güzel olur inşallah 😊

Sevvalerdmm ben 46-47 ile hamile kaldım hayatım boyunca hiç 50yi görmemiştim 47ye de son 1-2 yılda çıkabilmiştim. Şimdi 24.haftadayım 59 kiloyum. Yavaş yavaş aldım kiloyu hiç midem falan bulunmayınca aldım doktor 20kiloya kadar alırsın dedi