• Gebelik
  • Kaç kilo da hamile kaldınız

Sevvalerdmm ilk gebelikte 45 kilo ile hamile kaldım 62 kiloda doğum yaptim şimdi ikinci gebeliğim yine 47 kilo da hamile kaldım şu an 29 haftalıgim 63 kiloyu geçtim 15 kilodan fazla alicam bu sefer😁ama memnun ben şikayetim yok inşallah gitmez kilolarim

Sevvalerdmm 49.5ile hamile kaldım 33+5im şuan 65-66yım 🥲Hayatımda hiç bu kilolara çıkmamıştım çok hantal hissediyorum ,doğumdan sonra ne yapıp edip 51-52 ye düşmem lazım

TugSozTan bende 16 hafdada kesildi kusmalar, kilo almaya bashladim doktorum dikkat et diyor chox fazla kilo aldin mende kilolu oldugum ichin en fazla 10kq alirim die dushunuyordum ama oyle olmadi🤦🏻‍♀️ son haftalara kadar bilmem kach kilo alirim(( her sabah kek falan yemezzsem olmuyo sanki

62 ile hamile kalıp 57ye düştüm şimdi 59 kiloyum 20 haftalık hamileyim

Sevvalerdmm bende 45 kilo ile hamile kaldım şuan 54 oldum daha 28 haftalığız doğuma kadar kaç kg ile giderim bilemiyorum 😊

Sevvalerdmm 56ile hamile kaldım şimdi 63üm 7 kilo aldım😫😫nasıl gitcek bu kilo?

Sevvalerdmm ayyy bende 45 le hamile kaldım ilk 3 ayda 43 e düşmüştüm sonra bir almaya başladım ben bekarken hiç kilo aldigimi bilmem en son tartildigimda 58 kilo olmuştum ama şuan 60 i gecmisimdir duba gibi oldum bir gör halimi😂

Aytan_nama dikkat etmeniz önemli 😖 ilerleyen zamanlarda sizi çok zorlayabilir. Belki yemek içme saatlerinizi kısıtlabilrsiniz

39 kilo ile hamile kaldım şuan 28 haftalık ve 48 kiloyum

Sevvalerdmm 43 le kaldim bende suan 20 haftaligim 47 oldum bu 2.gebelik ilkinde de 55 le doguma gittim😇😇

Sevvalerdmm boyum 1.70 53 kilo ile hamile kaldın şu an 39+1 deyim 73 kilo oldum. İlk hamileliğim de de 18 kio almıştım