Kubrak5 normal ultrasyon gibi bakiyorlar
Kalpte delik
PrensinibekleyenAnnee hangi bölüm bakıyor peki
Visal95 o delikler doğuma kadar kapanıyor merak etmeyin
PrensinibekleyenAnnee doktor be söyledi bu durumda gebe iken mi cekildi
Visal95 bizzat kendimin 2 çocuk yaptıktan sonra kalbimin delik olduğunu öğrendim ufak çaplı bir krizle 19 yaşındayken
Ve doktorum delikligin doğuştan olduğunu 2 5 yaş arası kendiliğinden kapanması gerektiğini ancak benim kapanmamış olduğunu söyledi .1 hafta içinde ameliyat oldum.bence hamileyken kendinize dokundurtmayin bebek doddugunda gerekli müdahale olur .sebebidir şöyle sonuçta kilosu bile bazen yanlış olabiliyor ölçülmeleri doğduğunda daha net olabilir
Kubrak5 yenidoğan kardoloji ultrasyonla baktılar
Nurcan3437 gebe iken bakılıyor normal ultrasyonla bakılıyor sadece kalp inceleniyor kapanır dedi ama a doğana kadar ya doğduktan sonra
Nurcan3437 canım bebeğiniz doğdu mu sağlıklı mi
PrensinibekleyenAnnee evet cok şükür 3 günlük olduk maaşallah ☺️
- Düzenlendi
Nurcan3437 ya çok şükür gözünüz aydın darısı bize down sendromu falan yokmus demekki her delikte bebek down sendromu olmuyor darısı bizlere inşallah sizdeki kalp deliği tipi neydi acaba bizim vsd 1.6 mm müsküler
Nurcan3437 hayırlı uğurlu olsun. Asiye hanımın soy adı Ergün mü? Memnun kaldınız mı?
PrensinibekleyenAnnee bizimde vsd idi suan oğlum 1 yasında çok şükür delik kapandı
Ayserdinc evet doğum yapalı 1 yıl oldu güzel geçti herşey seseryan dı asiye uzun bahçelievler medipolde
Nurcan3437 Peki kuveze falan aldılar mi
Simasu14 hayır 39 hft 1 günken doğdu 2830 gr ve 50 cm di boyu çok şükür küveze almadılar siz yaptınızmı doğum
Nurcan3437 Hayır Aralık’ta benim. O minik delik yüzünden kardioloji ve yenidoğan ünitesi olan bir hastahane olsun dediler
Visal95 canım nıpt bilmiyorum ama benim kız kardeşimin çocuğunda da vardı delik doktor küçük kendiliğinden kapanır falan dedi cok şükür kapandı doğuma kadar şuan 10 yaşında