Visal95 benim ilk cocugumda öyleydi hatta 7 tane delik vardı irili ufaklı gebeligimden beri çocuk kalp doktoruna takipliydim erken doğduğu halde hiç bi sıkıntı yaşanmadı zamanla düzelecek dendi başka doktora çıkmıştım özeldi diğer doktor 12 günlük bebeğe ilaç vermişti ama kullanmadım kendi doktoruma gittim 5 yaşında şuan hiç bi ilaç kullanmadan kendiliğinden kapandı delikleri sadece herhangi bir cerrahi operasyon geçirirse tehlikeliydi şimdiye kadar bi ameliyat durumu vs olmadı ama her hastalığında sürekli belirtmen gerekiyor ona göre ilacı tedavisi uygulanıyor şuan sadece 2 3 tane delik var ama oda engel teskil etmiyor zamanla onlarda kapanacak inşallah kalp deliginin dışında kalp duvarında kalinlasma esneme var dedi ama çocukların çoğunluğunda oluyormuş biraz yaş alınca sadece yorulunca merdiven falan fazla çıkınca tıkanmalar olur onlar da normal dedi
Kalpte delik
- Düzenlendi
Visal95 küçükse kapanır. Benim oğlumun da küçüktü. Doğduktan sonra 3. Ayında kapandı
Bize dalak kisti var 5mm dediler bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Nurcan3437 whatsapp grubundaki nurcan değil misin sen?filiz ben
Onemother1 ayyy filiz evet karıstırdım canım yaa benım evet🥰🥰
Kubrak5 bebeğinizin kalbindeki delik kapandı mı acaba
PrensinibekleyenAnnee merhaba henüz doğum gerçekleşmedi ama doktorum da kapanacağını söyledi
Kubrak5 fetal DNA yaptırdınız mı
Yigit_Yagiz_Moms sizinde detaylı da mı çıktı peki delik
PrensinibekleyenAnnee hayır yaptırmadım
Kubrak5 inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
PrensinibekleyenAnnee inşallahh sizede mi aynısı söylendi
Kubrak5 fetal eko cektirdinizmi deliğinizin cinsi. Nedir vsd veya asd olarak hangisi acaba
Kubrak5 benimde ayrıntılıda çıktı 1.6 mm mis bakan doktor kapanır dedi ama insallah
Nurcan3437 bana çekildi fetal eko benimki vsd 1.6 mm boyunda
Nurcan3437 vsd ama fetal eko yaptırmadık onu anne karnında nasıl yapıyorlar
PrensinibekleyenAnnee detaylıda çıkmadı benimki. Doğduktan sonra doktor kontrolünde ortaya çıktı
Kubrak5 normal ultrasyon gibi bakiyorlar
PrensinibekleyenAnnee hangi bölüm bakıyor peki
Visal95 o delikler doğuma kadar kapanıyor merak etmeyin