cansuakbltylmz benim arkadasımın çocuğunda böbrekte genişleme vardı. Sapasaglam hıcbıseyi yok onada demşler down diye iciniz rahat olsun. Sizde yaptırmadınız galiba fetal dna testi

Visal95 önerdi ama yaptırmadim. Erkek bebeklerde bobtekte genisleme goruluyormus cok buyuk degil kucuk bir ml farki sadece dedi ama iste uzuluyor insan.

Benim bebeğime de kalpte delik var dedi doktor istersen test yaptır demişti,, ben yaptırmadım şimdi 34+2deyiz iki yaşına kadar kapanabilir çok büyütülecek bişey değil dedi en son gittiğimizde sadece ihmal etme kardiyoloji de görsün diyor doğduktan sonra

Visal95 benim kızım şu an 4 yaşında tabii ki çok şükür doğmadan parlaklık kaybolmuştu bile

Visal95 eğer öyle dedilerse moralinizi bozmayın lütfen kalpteki delik kapanıyor doğmadan ya da doğduktan hemen sonra ben o zaman adanada prof dr cansun beye gitmiştim perinatoloji uzmanı kızım korkmankapanır dedi kapandı

Visal95 Benim kızımın kalbinde parlaklık vardı ayrıntılı ulturasonda gördü doktor doğum dan sonra muayeneye gittigimde kızım anne sutuyle bile hr ay bir kg den fazla alıyordu obez olur dedi ek gida almadigi halde doktor kilo aldıkça iyice buyur dedi genisler demisti delik varms ben çok üzüldüm kac ay düşündüm ne olcak diye ama doktor kontorulne gittik iki üç defa en son iki yaşında götürdüğüm de kapanmıştı her çocukta olabiliyor ihmal etmeyin derim ama korkulacak bise olduğunu düşünmuyorm ama bence farklı doktorlara da sormanizds muayene olmanzda fayda var es geçilecek bise degil bebeklerin hepsinde genlde olabiliyorms

bir ay sonra

Visal95 merhaba demek ki herkese aynı şeyi söylüyorlar bende de açıklık gördü ama zaten kapanır sen yine de fetal yaptır dedi gerçekten bizleri strese sokuyorlar

Kubrak5 evet canım ben yaptırdım ama dayanamadım sonuc bekliyorum

Visal95 sonucun inşallah güzel gelir çıktığında yazarmısın bende çok kararsız kaldım

Visal95 canım cok geçmiş olsun bizdede kalpde parlaklık ve kalpde arsa dye bişey cıktı iki etken oldugu için yaptrm içinz rahatlasın dedi doktor npt testi ni bizde yaptrdık çok şükür bişey çıkmadı seninde maddi durumun varsa yaptr ama eminim bişey çıımıycaktır🌸

Aslihan-05 bende yaptırdm canım dün sonuclandı temiz cıktı çok şükür boşuna beklemişim. Sizede cok geçmiş olsun

Visal95 ya çok sevindim canım ben yaptırmadım inşallah bnm de temizdir :)

Kubrak5 insallah herkes saglıkla olsun kucagna insallah

2 ay sonra