13 ve 14 haftada ,dogru olduquna emin olmaq ucun ise 6 ayinda 22,23 heftede doplerde 🥰🙏💙
Cinsiyeti Ne Zaman Öğrendiniz? 🫶
deryaikov__ bugün öğrendim 16+5 oğlum oluyor
Ben 10+4 deyim daha bakalım hayırlısı üç kızım var onsene sonra tekrar hamile kaldım nasip
deryaikov__ 13+6 da öğrendim 🌸
deryaikov__
Tam 13. Haftada gittim özele öğrendim kızımız geliyor ilk gebelik çok heyecanlıyız Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah olmayana da istediği zaman versin amiin 🤍
eylulmihrasmom öğrendiğin zaman yazarmisin canım banada kız denildi ama değişme vs oluyormuş bende çok merak ediyorum 🧡🧡
15 ci haftada net öğrendim ben
Oğlumunkini 11+6da öğrendim bunda 12. Haftada gidicem bakalım öğrenebilicekmiyim
000 tabi söyleriim😅
deryaikov__ 15 de öğrendim💙
20 de 😄 göstermedi kendini uzun süre nazlı kızım 🌸
deryaikov__ doktor tecrübeliyse 12dede net söyler 17 18dede bende doktorum 13te tahmin yürütdü ama doğru tahmin yürütdü
deryaikov__ aynı şekilde 12+1 deyim bugün gittim bi tahminim var dedi doktor ben de kesin değilse söylemeyin dedim o zaman 1 ay sonra geldiğinde söyleyim dedi
deryaikov__ her bebeğin değişir benim 13.haftada kontrolüm vardı çocuğum poposunu öyle bir açtı ki doktor direkt erkek dedi 😂 yine bir arkadaşımızın bebeği 18.haftada kendini göstermiş onun da erkek cinsiyeti
deryaikov__ 15 haftada öğrendik
deryaikov__ ben bugün gittim 13+3 deyim erkeğe benziyor dedi pozisyon uygun olunca tahmin ediyor Dr
Erkek bebek belirtiler nedir
eylulmihrasmom teşekkürler 😊
- Hafta da kıza benziyor dedi bakalım hayırlısı 🥰
12+5 de ikili testte öğrendim