mekselinaa deryaikov__ Tam 13. Haftada gittim özele öğrendim kızımız geliyor ilk gebelik çok heyecanlıyız Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah olmayana da istediği zaman versin amiin 🤍
000 eylulmihrasmom öğrendiğin zaman yazarmisin canım banada kız denildi ama değişme vs oluyormuş bende çok merak ediyorum 🧡🧡
deryaikov__ 000 tabiki söylerim, ilk gebeliğimde 13. haftada erkek olduğunu söyledi doktor erkek doğdu ☺️
Papatyaaa__ deryaikov__ doktor tecrübeliyse 12dede net söyler 17 18dede bende doktorum 13te tahmin yürütdü ama doğru tahmin yürütdü
tubik7 deryaikov__ aynı şekilde 12+1 deyim bugün gittim bi tahminim var dedi doktor ben de kesin değilse söylemeyin dedim o zaman 1 ay sonra geldiğinde söyleyim dedi
uykucuminnoss deryaikov__ her bebeğin değişir benim 13.haftada kontrolüm vardı çocuğum poposunu öyle bir açtı ki doktor direkt erkek dedi 😂 yine bir arkadaşımızın bebeği 18.haftada kendini göstermiş onun da erkek cinsiyeti
Egeminannesi deryaikov__ ben bugün gittim 13+3 deyim erkeğe benziyor dedi pozisyon uygun olunca tahmin ediyor Dr