Rabbim nasip etsin bu duyguyu size. imkansız yokmuş umutsuzluk cok gereksizmis bana ders oldu hamile kaldığımda gerçekten. Herkese anlatmak istiyorum ya oluyor vakti var ve o vakit gelince oluyor gerçekten.

Dgn16 10. Günde net belli olur tabi ama ben bilmiyorum transfer günü eve geldiğimde uyumuştum ve rüyamda evimin berbat halde oldugunu sonra transfer anımı gördüm transfer olduktan sonra bı an ev güzelleşti eşyalar yenilendi odanın birinde turunculu grili beşik vardı sanırım rüyamda gördügum şeyler etkiledi ve olumlu olacagina inanmıştım o yüzden beklememe yardımcı oldu diye bilirim😂😂 birde ister istemez olumsuz görüp düşmek istemedim insan bir umuda sığınıyor o umudu kaybetmek istemedim 😇😇

Mzzz ne kadar güzel bir rüya gormussun😇 bende sürecimi kimseye söylemedim. Söylemediğim halde bir cok kişi beni rüyasında hamile görmüş. Insallah benimde öyle güzel haber almam nasip olur. 🤍

Dgn16 iyi yapmişsin canım bende 2-3 kişi dışında kimseye söylemedim devamlı sorup daraltmasinlar strese sokmasinlar beni diye 🙏😇 ruyaların gücüne inanırım Allah’ın izni ile güzel sonuçlar alırsın insallah

Mzzz evet evet bi kac kişi dışında kimse bilmiyor. Sonuç alalim bir süre geçsin inşallah öyle söylerim 🤲 hamilelerin duasi kabul olur derler Allah razı olsun güzel duan ve dileklerin için. 🌸

Mzzz canim birsey sormak istiyorum sana. Sabah kasıklarim ağrıdı. Progestan fitil kullanıyorum onu kullandım ilaç biraz geri gelmişti ilaçla beraber küçük kahve bir leke vardi minik bu normal mi korkmalimiyim yaşadın mı böyle bise transfer sonrsi

• Mzzz bunu yanıtladı.

Dgn16 canım bence kalk ağır iş görme ama dışarı çık temiz havada yürü çünki rahime ne kadar iyi kan işlerse o kadarda embrio beslenir büyür bolca su iç avakado ye her gün

alpseda_ ağır bir iş yapmadım evin içinde yürüyorum dubleks ev merdiven inip çıkmak zorunda kalıyorum bu sıkıntı yaratırmi bilmiyorum herseyi düşünüyorum artık. Avokadoda yiyorum. Lekeyi görünce çok korktum

Dgn16 canım transfer olduğum zaman gece çok hafif kanama olmuştu bnde hemşire bunun olabileceğini soylemişti oraya sonuçta bı şeyler yapıyorlar belki seninkide o gün kanadı içerdi kalınca kahverenkli olmuş olabilir tam bilemiycem birde benim transferim 8 veya 9. Günde kahverenkli lekelenmem oldu özellikle fitilede gelmiş ben merkezi aramıştım o zaman bana göbekten iğnede vermişti meğer o zaman tutunma kanaması yaşamışim 🙏

Mzzz az önce doktoruma konuştum. Normal dedi işlemden kaynaklı kanamaymiş katater yerleştirmişlerdi ondan dedi. Bende gün aşırı göbekten iğne kullanıyorum. Rahatladım ama lekeyi görünce çok korktum.

• Mzzz bunu yanıtladı.

Dgn16 çok haklısın canım insan kücük çaplı kalp krizi geçiriyor bende öyleydim gerçi ben hala öyleyim 😇🙏

Dgn16 leke rahime yerleşdiyi için geliyo Allah sağlıkla hamile kalıp kucağımıza almayı nasip etsin😘🤲

Mzzz rabbim yardımcımız olsun. Senin tehlikeli zamanların geçmiştir ama ne kadarliksin suan

• Mzzz bunu yanıtladı.

alpseda_ postlarinizdan gördüm sizde asilama yapmissiniz insallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız sizde😇🤲

Dgn16 ilk gün dinlendim sürekli uzandım sonraki 3 gün belime bi şal baglayarak sicak tuttum güzelce dusumu aldım film izledim yemek yapmak yemek ve tuvalet dışında bisey yapmamıştım 😊 hayırlı olsun pozitif sonuclariniz olsun. Embriyo kaliteniz nasildi peki blast mi?

2oglusannesi aminn insallah. 3.gun embriyosu kalitesi güzel dediler. Insallah tutar. Masallah sizinki tutmus sanırım. sağlıkla kucağınıza alin🌸🤲

Dgn16 güzel inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün benimkini kucagima alamiyorum şimdi 2 yaşına gircek 😂 şuan yine hamileyim elhamdülillah bu defa doğal oldu. Kurban olduğum Rabbim ilki için çok arattı ama ikincisini hic ummadigmz bi anda nasip etti inşallah sizde de böyle peş peşe olsun diyim 🤗🥰

2oglusannesi amin canım. 🥰oyy maşallah. Ne kadar güzel sağlıkla buyusunler insallah. Rabbım ol dedimi oluyor. Cok sevindim sizin adiniza