hatice-almila masallah sağlıkla kucağınıza alin umut oluyorsunuz bizlerede
Transfer günüm
Bebeklermelektir güzel düşünelim. Guzel şeyler olsun insallah. Bende 1 kez kimyasal oldum. Sonra olmayınca artık vakti geldi geçiyor dedik ve girdik bu yola.
Rabbim nasip etsin bu duyguyu size. imkansız yokmuş umutsuzluk cok gereksizmis bana ders oldu hamile kaldığımda gerçekten. Herkese anlatmak istiyorum ya oluyor vakti var ve o vakit gelince oluyor gerçekten.
hatice-almila amiiin insallah çok sagolun. 🌸
Dgn16 10. Günde net belli olur tabi ama ben bilmiyorum transfer günü eve geldiğimde uyumuştum ve rüyamda evimin berbat halde oldugunu sonra transfer anımı gördüm transfer olduktan sonra bı an ev güzelleşti eşyalar yenilendi odanın birinde turunculu grili beşik vardı sanırım rüyamda gördügum şeyler etkiledi ve olumlu olacagina inanmıştım o yüzden beklememe yardımcı oldu diye bilirim😂😂 birde ister istemez olumsuz görüp düşmek istemedim insan bir umuda sığınıyor o umudu kaybetmek istemedim 😇😇
- Düzenlendi
Dgn16 canım transfer olduğum zaman gece çok hafif kanama olmuştu bnde hemşire bunun olabileceğini soylemişti oraya sonuçta bı şeyler yapıyorlar belki seninkide o gün kanadı içerdi kalınca kahverenkli olmuş olabilir tam bilemiycem birde benim transferim 8 veya 9. Günde kahverenkli lekelenmem oldu özellikle fitilede gelmiş ben merkezi aramıştım o zaman bana göbekten iğnede vermişti meğer o zaman tutunma kanaması yaşamışim 🙏
Dgn16 ilk gün dinlendim sürekli uzandım sonraki 3 gün belime bi şal baglayarak sicak tuttum güzelce dusumu aldım film izledim yemek yapmak yemek ve tuvalet dışında bisey yapmamıştım 😊 hayırlı olsun pozitif sonuclariniz olsun. Embriyo kaliteniz nasildi peki blast mi?
2oglusannesi aminn insallah. 3.gun embriyosu kalitesi güzel dediler. Insallah tutar. Masallah sizinki tutmus sanırım. sağlıkla kucağınıza alin🌸🤲