ardengunes gecen hafta hastaydım yazık eşim 3 gün boyunca beni ara ara uyandırmak zorunda kaldı öyle horluyormuşum yanı 😂😂😂😂sonra benden önce uyuyup biraz uykumu alayım bari demeye başladı Şükür azaldı biraz adam uyuyabiliyor hergun sabah soruyorum bugün horladım mi diye 😂😂😂😂seni kocam sandım 3 gün diyo ve dayak yiyor 😂😂😂
    ardengunes geçer ya karnından dolayı nefes almakta zorlaniyorsun ondandir. Ne var esimde bana çok deli yatıyorum diyor. Aman cooook tiiiiin. Uyurken kimse karışmasın ya hu 😀 özelllikle hamilelere. Bazen eşim çok yorgun olduğunda görmüyor,ama öyle böyle bir horlama değil. Düşünün ki bazen kendi horlamasina uyanıyor 😀😂
      ardengunes ay inşallah cnm ya gece bzn kalkıyorum bi bakıyorum eşim salona gitmiş uyumaya 😂😂😂 dio sen cok horluosun valla sok oldum ama bzn kendimde uyanyrm horlamama 😂
        Seyda-12 yaaa Kıyamam 😂😂😂zaten uyuyamiyoruz uyandirmasin beni eşim uyandirmiyo zaten kendi sesime kalktım bugün yani hem horlarim hem kendimi uyandiriirim 😂😂😂
          Ozlemsvr hahaha demi kırk yılın başı horluyoruz karışmasın kimse😂🙈🙈🙈
          ardengunes ole dedimde ama bu seferde hep uyandırıo beni sinirlenyrm 😂 ztn zor uyuyorum bide uyandırıo iiice deliriorum 😂
          Yorgunluk ve burun tikanikligindan oluyor canim gecer sonra
            Bende horluyorum 🤣😂😁eşim video çekmiş gece yarısı utanmadan kalk kızım ev sallaniyo diyo 😋😊😃😃önceden yoktu umarim gecer
              Ayyy kızlar bense iki yastikta yatiyorum o zaman azalıyor önce yoktu böyle birşey hamilelikte oldu hatta bir gece eşimi sabaha kadar uyutmamışım🙈😄😄 Sabah 5 te msj atmış bana halen uyuyamadım diyee😂😂😂