Seyda-12 hadi yaa 🙈ne hallere düştük vay bee 😂😂😂
Horluyomuşum😣
ardengunes çok üzülüyorum bize😂
ardengunes aynen hamilelikte oldu 4. Aydan sonra basladi 😀
Yorgunluk ve burun tikanikligindan oluyor canim gecer sonra
Bende horluyorum 🤣😂😁eşim video çekmiş gece yarısı utanmadan kalk kızım ev sallaniyo diyo 😋😊😃😃önceden yoktu umarim gecer
Ayyy kızlar bense iki yastikta yatiyorum o zaman azalıyor önce yoktu böyle birşey hamilelikte oldu hatta bir gece eşimi sabaha kadar uyutmamışım🙈😄😄 Sabah 5 te msj atmış bana halen uyuyamadım diyee😂😂😂
Laayla hahaha o da güzelmis 😂😂😂
Mutlulugummm hahaha bir video çeken koca daha 😂 anayiz biz ana dalga geciyolar bak😂
ardengunes bende hamilelikte basladı canm esimle iki aydır ayrı yatıyoruz takıntılı kendisi ben de baya horluyorum ses kaydı yapmıs:)))
Hazal89 ayyy😂 aman geciciymis kız boşver bende ilk başta bi tedirgin oldum valla ama geciyomus çok şükür 😂 uyumayiversinler bizde uyuyamiyoruz zaten hayat müşterek 😂
Newmom hadi yaaa 🙈 kız olmaz öyle söyle sahaları terk etmek yok yurda geri dönsün 😂😂😂
ardengunes kaç kez denedik uyuduk bakıyorum gece yine kaçmış yanımdan salona gitmis🤦🏻♀️🤦🏻♀️😀baktım ben de tek daha rahat ediyorum koca gobegimle ses etmiyorum:))
ardengunes Galiba 🤣
Bendede durum aynı gece oldumu burnum tıkanıyor eşim felaket horladığımı uyutmadığımı söylüyor geçenlerde 4 e kadar uyutmamışım o yüzden oda değiştirio gidip başka odada yatıyo okadar şiddetliymiş horlamam daha 3 ay var bu nasıl olcak böyle bir çözüm yokmu
Leyla93 hadi yaa Kıyamam herkeste aynı sorun malesef 😕 yüksek yastık biraz azaltıyor sanırım başka bilmiyorum ama idare edicek ler bizi napalım sonuçta geçici bi durum bu
Newmom hahaha o zaman sorun yok doğru diyosun 😂o kadar yastık var ki etrafımda benimde adama yer kalmıyor😂😂😂
Ayy bu gece bende aynı şekilde hatta ağzımın suyu akmış o derece 😂😂 2 yastıkla yatınca sıkıntı olmuyor aslında ama bu gece nasıl yattıysam artık bide 6.ay bitiyor haliyle nefes almakta bile zorlanıyorum bazen normaldir heralde inşallah geçer yaa 🙈
ardengunes o benmde başıma geldi horlamam ben dye cekişmiştim ertesi günde video mu cekmiş bildiğin horluyormuşum 😂 artık vucutun agırlıgı ve yorgunlugundan dolayı sanırım napalım içimzde can var horlasak nolcak ki 🙄🤷🏼♀️🙈
Swraksya 😂😂😂yok Kuzum merak etme geçiyomus sonra bende o yüzden rahatladim😂 bizde 39 haftalik olduk iyice nefes alamiyorum artık yüksekte yatıyorum baya😂