Hiç horlamam eşim bana söylediğinde cok şaşırmıştım hamileliğin ilk aylarından itibaren olabiliyor
FMS aaa sende ters etki yaratmis valla ne acayip bişey şu hamilelik hersey olabiliyor😊😊😊
  • FMS bunu yanıtladı.
    ardengunes bende horluyomuşum tövbe haşaa 😂sanırım aldığımız kilolardan uykuda nefes almakta zorlanıyoruz ben öyle düşünüyorum
      ardengunes bnmde aynı sorun var canım ya gecer inşallah hamilelikten snra benfe hiç horlamazdım şimdi horluyomusum ztn boluk porcuk uyuyorum :(
        ardengunes gecen hafta hastaydım yazık eşim 3 gün boyunca beni ara ara uyandırmak zorunda kaldı öyle horluyormuşum yanı 😂😂😂😂sonra benden önce uyuyup biraz uykumu alayım bari demeye başladı Şükür azaldı biraz adam uyuyabiliyor hergun sabah soruyorum bugün horladım mi diye 😂😂😂😂seni kocam sandım 3 gün diyo ve dayak yiyor 😂😂😂
          ardengunes geçer ya karnından dolayı nefes almakta zorlaniyorsun ondandir. Ne var esimde bana çok deli yatıyorum diyor. Aman cooook tiiiiin. Uyurken kimse karışmasın ya hu 😀 özelllikle hamilelere. Bazen eşim çok yorgun olduğunda görmüyor,ama öyle böyle bir horlama değil. Düşünün ki bazen kendi horlamasina uyanıyor 😀😂
            ardengunes ay inşallah cnm ya gece bzn kalkıyorum bi bakıyorum eşim salona gitmiş uyumaya 😂😂😂 dio sen cok horluosun valla sok oldum ama bzn kendimde uyanyrm horlamama 😂
              Seyda-12 yaaa Kıyamam 😂😂😂zaten uyuyamiyoruz uyandirmasin beni eşim uyandirmiyo zaten kendi sesime kalktım bugün yani hem horlarim hem kendimi uyandiriirim 😂😂😂
                Ozlemsvr hahaha demi kırk yılın başı horluyoruz karışmasın kimse😂🙈🙈🙈