Ayy çok heyecanla okudum, sanki ben doğurcam şimdi şuracıkta, inşallah güzel haberlerle dönersin 😍
Galiba doğum başlıyor
Yagmurcal heyecAnlandım okuyunca bol bol haraket etmeye calıs arkadasım hastanedeysen yürü allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Yagmurcal Darısı bizlere Allah yardımcın olsun Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah 😘
Yagmurcal Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok heyecanlııı 🙈😍😍
Yagmurcal ay kız ne yaptın yatışını yaptılar değil mi 😳🙊🙊 sağ sağlim kucağına al İnşaAllah 😍
Yagmurcal kız doğurdun mu ne yaptın merak ettim 🙊
Doğurmuştur
Güzel haberlerle gel inşallah 🙏🏻😍🙏🏻
Aminekubra ahaha tovbe de yahu 😂😂😂
Merakla bekliyoruz saglikla kucagina almistir insaallah🙏😍
Kizlar doguma geldigimde bes cm acikligim vardi bayada kendi sancim vardi sekiz santim acilma oldu ama bebegimin basi yerlesmedi saat 00:25 te sezeryanla aldilar kizimi su an hic bi sanci felan yok allaha cok şükür melegime kavustum darisi diger bekleyenlerin basina cok ayri bi duygu gercekten bi an gorunce ona layik bi anne olabilecek miyim korkusu sardi su an yanimda uyuyor kokusu dunyalara bedel birazcik burnu tikali gebelik boyunca benimkide yikaliydi benimki acildi onunki kaldi 😍
Yagmurcal Allah analı babalı büyütsün kuzumm 🤗 darısı bizlerin başına İnşaAllah kolay bir doğumumuz olur 😍 o kokuyu koklamak için sabırsızlıkla bekliyorum Allah’ın izniyle 😍😁🙈 ay kıyamam minnak burnu mu tıkalı 🙊 çabuk atlatır İnşaAllah 🙏
Yagmurcal ❤❤👼👼 tebrik ederim Allah ım analı babalı büyütsün inşallah 😊😊 darısı bize
ZeynepFatih evet ya bide israrla burnundan nefes almaya calisiyo ayni benim gibi 😄
DeryaMehmet amin insallah canim en kolay sekilde olur insallah 🙏🏻
Ah ne mutlu darisi bizlere olsun inşallah
Burcinsahin3 kızzlarrr suyum geldi galiba sümüksğ bir kıvam aktı birden ve şuan sızıntı halinde hala grliyor suyumdur değilmi
Mrvtmr kaçıncı hafta szn?