Yagmurcal sana guveniyoruz o bebegi al ve gel 🙂
Galiba doğum başlıyor
Yagmurcal ikinizi de tabiki 😊senden haber bekliyoruz canım sağ sağlim doğur gel 😍
Yagmurcal heyecanla okudum canım rabbim bir avazda kurtarsın bekliyoruz😘
Feridealbayrak kizlar sabah gitmistim muayeneye once nst cekindim sanci cikti ilk defa hemsire senin baya sancin var yüzünden hic belli olmuyo dedi sonra dr bebegime bakti herseyi normalmis cok şükür daha sonra alttan muayene etti 2 cm acilma var dedi eli iceri girerken hic acimadi ama iceride elini kipratinca birazcik acidi yinede dayanilmayacak bisey degil sancilarin cok sıklasinca gel dedi su an sanci hissediyorm iyice siddetlenene kadar evde durmaya caliscam insallah bugun yarin kucagima alcam kizimi 😍
Yagmurcal ay çok sevindim canım İnşaAllah biran önce yavrunu kucağına alırsın 😍 sancıların ne sıklıkla geliyor 🙊
Sancilarim siddetlendi ve cok sık su an yeni muayene oldum 3 cm acilma var dedi
ZeynepFatih aksam sekizle on arasi olabilir dedi
Yagmurcal akşama kaLmaz doğurusun hadi hayırLı oLsun
deletedmom11 ay hadi insallah agziniz bal yesin 😄
[bilinmeyen] insallah hepimiz saglicakla alalim bebislerimizi kucagimiza da mis kokularini koklayalim 🤗
Ayy çok heyecanla okudum, sanki ben doğurcam şimdi şuracıkta, inşallah güzel haberlerle dönersin 😍
Yagmurcal heyecAnlandım okuyunca bol bol haraket etmeye calıs arkadasım hastanedeysen yürü allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Yagmurcal Darısı bizlere Allah yardımcın olsun Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah 😘
Yagmurcal Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok heyecanlııı 🙈😍😍
Yagmurcal ay kız ne yaptın yatışını yaptılar değil mi 😳🙊🙊 sağ sağlim kucağına al İnşaAllah 😍
Yagmurcal kız doğurdun mu ne yaptın merak ettim 🙊
Doğurmuştur
Güzel haberlerle gel inşallah 🙏🏻😍🙏🏻
Aminekubra ahaha tovbe de yahu 😂😂😂