Yagmurcal tabicanım yapaıcak onu çünkü nişanın gelmiş bakması lazım kesinlikle
Galiba doğum başlıyor
Arabayla onbes dk hastaneyle aramiz esim dokuzda nobetten cikip gelcek gidip gelmemiz sorun olmaz devlette dogum yapacagim icin sanci cekerken hastane odasinda yalniz olacagima evde esimin yaninda olayim diyorum ama bisey olur muki diyede korkuyorum esimde ambulansta hemsire ama bana acil mudahele yapabilecegini sanmiyorum 😂
Candantasdelen cati muayenesinden sonra hic acilma yok derse hayal kırıklığına ugrarim gercekten
Yagmurcal mantıklı 😁 hastaneniz yakınsa eğer eve gidebilirsiniz o zaman doktorunuz izin verirse 🙈 niye ki kız birşeyler yapabilir bence senin yerinde olsam hiç endişe etmezdim açıkcası 😁 benim hastanem uzak biraz o yüzden evde çekmeyi düşünüyorum tabi ki dayanabilirsem 🙊😳
ZeynepFatih cok heyecanlanacagindan eminim simdi ona nisanim geldi desem nobeti felan baskasina verip gelir o yuzden hic bisey soylemedim sonra basimda hadi dog artik diye bekleyip durur 😂 Zaten bi kac gundur dog hadi kizim deyip duruyordu 😄
Yagmurcal bu açıdan hiç düşünmemiştim gerçekten haklı olabilirsiniz size gelince heyecan yapabilir eşim de öyle en ufak şeyde hemen telaşlanır 😁
ZeynepFatih artik beni mi cok onemsiyor kizini mi onu tahmin edemiyorum ☺
Rabbim once senin sonra hepimizin yardimcisi olsun. Insallah dogum olur bize haber ver 🙂
Yagmurcal sana guveniyoruz o bebegi al ve gel 🙂
Yagmurcal ikinizi de tabiki 😊senden haber bekliyoruz canım sağ sağlim doğur gel 😍
Yagmurcal heyecanla okudum canım rabbim bir avazda kurtarsın bekliyoruz😘
Feridealbayrak kizlar sabah gitmistim muayeneye once nst cekindim sanci cikti ilk defa hemsire senin baya sancin var yüzünden hic belli olmuyo dedi sonra dr bebegime bakti herseyi normalmis cok şükür daha sonra alttan muayene etti 2 cm acilma var dedi eli iceri girerken hic acimadi ama iceride elini kipratinca birazcik acidi yinede dayanilmayacak bisey degil sancilarin cok sıklasinca gel dedi su an sanci hissediyorm iyice siddetlenene kadar evde durmaya caliscam insallah bugun yarin kucagima alcam kizimi 😍
Yagmurcal ay çok sevindim canım İnşaAllah biran önce yavrunu kucağına alırsın 😍 sancıların ne sıklıkla geliyor 🙊
Sancilarim siddetlendi ve cok sık su an yeni muayene oldum 3 cm acilma var dedi
ZeynepFatih aksam sekizle on arasi olabilir dedi
Yagmurcal akşama kaLmaz doğurusun hadi hayırLı oLsun
deletedmom11 ay hadi insallah agziniz bal yesin 😄
[bilinmeyen] insallah hepimiz saglicakla alalim bebislerimizi kucagimiza da mis kokularini koklayalim 🤗