• Doğum
  • Galiba doğum başlıyor

Yagmurcal ay kız ne yaptın yatışını yaptılar değil mi 😳🙊🙊 sağ sağlim kucağına al İnşaAllah 😍

Merakla bekliyoruz saglikla kucagina almistir insaallah🙏😍

Kizlar doguma geldigimde bes cm acikligim vardi bayada kendi sancim vardi sekiz santim acilma oldu ama bebegimin basi yerlesmedi saat 00:25 te sezeryanla aldilar kizimi su an hic bi sanci felan yok allaha cok şükür melegime kavustum darisi diger bekleyenlerin basina cok ayri bi duygu gercekten bi an gorunce ona layik bi anne olabilecek miyim korkusu sardi su an yanimda uyuyor kokusu dunyalara bedel birazcik burnu tikali gebelik boyunca benimkide yikaliydi benimki acildi onunki kaldi 😍

Yagmurcal Allah analı babalı büyütsün kuzumm 🤗 darısı bizlerin başına İnşaAllah kolay bir doğumumuz olur 😍 o kokuyu koklamak için sabırsızlıkla bekliyorum Allah’ın izniyle 😍😁🙈 ay kıyamam minnak burnu mu tıkalı 🙊 çabuk atlatır İnşaAllah 🙏

Yagmurcal bende dün nişan gelmesi ile doktora gittim 2 cm açılmam var sancının olmasını bekle evde dedi 🙂 40. Haftadayız biz de bakalım hayırlısı ile alalım kucaklarımıza

Yagmurcal hayırlısı olsun benim içinde o zaman bizim ki de Doğum kanalına basını sokmadı benim nişanım gelmeye devam ediyor bir gün geçti ama sancım yok bugün doktora gideceğim dua edin bana da 🙂 gözün aydın canım bu arada

Burcinsahin3 kızzlarrr suyum geldi galiba sümüksğ bir kıvam aktı birden ve şuan sızıntı halinde hala grliyor suyumdur değilmi

Mrvtmr
          Ewet canim buyuk ihtimal suyun geliyodur bi avazda inş rabbim yardimcin olsun