Fbmm
Mutsuzluk bazılarında yuva yapıyor herkeside içine çekmeye çalışıyorlar. Doğurduktan sonra ne kadar haksız olduklarını anlayaksin Allah kolaylık versin sağlıkla kucağına al inşallah 🥰
Sedosh onu hiç sormadım ama ek ücret falan varda demedi tip fakültesinde oldum ben sezaryan 4 binden başlayıp 6 bine kadar giden birsey demişti fiyatta belli değil tam
Fbmm bende ona gidiyorum ama kafam çok karışık nazlı Şener içinde çok iyi diyorlar ikinci gebeliğim bu da sezeryan olcak mecbur nazlı da sezeryan olan var mı acaba
Fbmm memnun kalmamak değil aslında tamamen kararsızlık nasıl geçti sezeryan süreciniz benim ilk çocuğum da sezeryandı başka bir şehirdeydim o zaman pek iyi geçmedi ondan heralde bu korku ve kararsızlığım
Mmerve gerçekten çok güzel ve ağrısız bı dogumdu benim için sonrası sancım hiç olmadı ağrımda aynı şekilde ve hemşireler olsun Alihan bey olsun ilgisi ve alakası çok güzeldi.. zaten seni hiç bırakmıyorlar ağrı kesicini saati saatine vuruyolar
Yükleniyor...
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.