Lazz61 bende aynıyım bazen ya diyorum o kadar insan var bagirsam biri bile bakmaz mi ne panik yapiyosun genel daha ağır oluyor sakin ol diyorum kendi kendime ama bu işe yaramiyor😂

Tiiffany ayy ne güzel darısı başıma hissetmeden kimildamadan cikabileyim😍

Tiiffany ohhh oh ne güzel doğum darısı benim başıma inşallah 😍

323832 Allah analı babalı büyütsun bebeğinizi inşallah ❤️ verdiğiniz morel için çok teşekkür ederim içim çok rahatlıyor 🙏

Tiiffany aynen ya anlatiyo bazıları sanki doğruyolar bizi içerde çok etkileniyorum sonra diyorum o kadar ekip oluyo orda bagirsam biri dönüp bakmayacak mi sakin diyorum kendi kendime 😂

323832 Allah bizlerede gülerek çıkmayı nasip etsin inşallah❤️

Fbmm canım o hissediyorum diyenler dokunuşları hissediyor acı duymuyor. Bende oldum. Spinal yapıldıktan sonra bacağını kaldır bakim bi diyolar. Kalkmıyor bacak haliyle 😂😂bakıyorlar yani uyuştumu diye. Spinali olunca aniden belden bacaklara sıcaklık yayılıyor sıfır acı yani. Hatta odaya geliyorsun saatlerce geçmiyor

• Fbmm bunu yanıtladı.
      • Fbmm bunu beğendi.

Ben anlamıyorum iğne vurulduktan sonra sol bacaktan itibaren uyuşuyor zaten nasıl hissediyorlar. Ameliyata başlamadan hissedip hissetmediğini de soruyorlar. Bazıları kaos seviyor bence. Bende 1 buçuk ay önce oldum sedye sallanması dışında hiç bişey hissetmedim belimden vurdukları iğne bile acıtmadı ben iğneden korkan bir insanım

Fbmm amin canım rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kvsrsyds çok abartı milletiz bana anlattılar kaç gün kendime gelemedim😂

Fbmm
            Mutsuzluk bazılarında yuva yapıyor herkeside içine çekmeye çalışıyorlar. Doğurduktan sonra ne kadar haksız olduklarını anlayaksin Allah kolaylık versin sağlıkla kucağına al inşallah 🥰

Kvsrsyds spinal için ek ücret istediler mi acaba doğum ücreti hariç

Sedosh onu hiç sormadım ama ek ücret falan varda demedi tip fakültesinde oldum ben sezaryan 4 binden başlayıp 6 bine kadar giden birsey demişti fiyatta belli değil tam

Sedosh
              Hayır ek bir ücret yok direk Sezaryen olarak alıyorlar ödemeyi sadece doğum yani

6 gün sonra

Mmerve bandırma devlet hastanesi Alihan tigli doktorum

Fbmm bende ona gidiyorum ama kafam çok karışık nazlı Şener içinde çok iyi diyorlar ikinci gebeliğim bu da sezeryan olcak mecbur nazlı da sezeryan olan var mı acaba

• Fbmm bunu yanıtladı.
                • Fbmm bunu beğendi.