Ben anlamıyorum iğne vurulduktan sonra sol bacaktan itibaren uyuşuyor zaten nasıl hissediyorlar. Ameliyata başlamadan hissedip hissetmediğini de soruyorlar. Bazıları kaos seviyor bence. Bende 1 buçuk ay önce oldum sedye sallanması dışında hiç bişey hissetmedim belimden vurdukları iğne bile acıtmadı ben iğneden korkan bir insanım

Fbmm amin canım rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kvsrsyds çok abartı milletiz bana anlattılar kaç gün kendime gelemedim😂

Fbmm
      Mutsuzluk bazılarında yuva yapıyor herkeside içine çekmeye çalışıyorlar. Doğurduktan sonra ne kadar haksız olduklarını anlayaksin Allah kolaylık versin sağlıkla kucağına al inşallah 🥰

Kvsrsyds spinal için ek ücret istediler mi acaba doğum ücreti hariç

Sedosh onu hiç sormadım ama ek ücret falan varda demedi tip fakültesinde oldum ben sezaryan 4 binden başlayıp 6 bine kadar giden birsey demişti fiyatta belli değil tam

Sedosh
        Hayır ek bir ücret yok direk Sezaryen olarak alıyorlar ödemeyi sadece doğum yani

6 gün sonra

Mmerve bandırma devlet hastanesi Alihan tigli doktorum

Fbmm bende ona gidiyorum ama kafam çok karışık nazlı Şener içinde çok iyi diyorlar ikinci gebeliğim bu da sezeryan olcak mecbur nazlı da sezeryan olan var mı acaba

• Fbmm bunu yanıtladı.
          • Fbmm bunu beğendi.

Mmerve ben 2. Çocuğumu doğurdum alihanda çok memnun kaldım şuan 3. Hamileyim asla başkasına gitmem neyden memnun kalmadınız siz

Fbmm memnun kalmamak değil aslında tamamen kararsızlık nasıl geçti sezeryan süreciniz benim ilk çocuğum da sezeryandı başka bir şehirdeydim o zaman pek iyi geçmedi ondan heralde bu korku ve kararsızlığım

• Fbmm bunu yanıtladı.
              • Fbmm bunu beğendi.

Mmerve gerçekten çok güzel ve ağrısız bı dogumdu benim için sonrası sancım hiç olmadı ağrımda aynı şekilde ve hemşireler olsun Alihan bey olsun ilgisi ve alakası çok güzeldi.. zaten seni hiç bırakmıyorlar ağrı kesicini saati saatine vuruyolar