Herkese hayırlı sahurlar 😍 3. Gebeligim doğuma 25 gün kaldı fakat dün genel anestezi ile değil spinal ile doğum yapacağımı öğrendim her kafadan ses çıkıyor hisseden oluyormuş canı yanan gerçekten uykularım kaçıyor bana destek olur musunuz beni neler bekliyor😔

Fbmm buradan okudugum kadarıyla doktorlaf sipinal verdikten sonra eğer hissetme gibi acı duyuyorsanız o esnada genel anesteziye ceviriyorlar onun dışında karında cekistirme hissi var ama uyusuksunuz

Fbmm
      😅 ya his nasıl olsun Allah askına.
      Sedyede öne eğik oturur vaziyette iken sırtınızdan iğneyi yaptıkları gibi belden aşagı his yok. Bacagınıza dokunuyorlar hissediyor musunuz diye.yani size soruluyor. Sonra onlar sizi sedyeye geri yatırıyor düşünün belden aşagı kıpırdayamıyorsunuz. Psikolojik bence o 😅 hissetmek mümkün değil.
      O an basınız cok kalabalık hepsi bi koldan çalısıyor size yardımcı olan cok kişi var. 1 kişi var sürekli başınızda duruyor sizi sakinlestirmeye çalışıyor bir sıkıntı oldumu hemen müdahale ediliyor aklınıza takılan herseyi sorabılıyorsunuz
      İsterseniz sakinlestirici talep edin ben öyle yapmıstım rahatlarsınız
      Benımde 3.doğum olacak

• Fbmm bunu yanıtladı.
      • Fbmm bunu beğendi.

Fbmm hemen destek oluyorum kuzum 😂 2 çocuğumu da genel anestezi işe doğum yaptım bende seninle aynı tarihlerde olucam sanırım ve kendi isteğimle spinal yaptırcam. Çünkü çok araştırdım ve genel de daha ağır geçiyor ve kötü hikayeler yerine pozitif hikayeleri izliyorum buradan okuyorum o şekilde motive oluyorum. Ne olursa olsun netice de olup bitecek diyorum en azından gözümle göreyim daha da hafif şekilde geçecek diyorum narkozdan gözlerim baygın kalmayacak yada daha erken kendini toparlayacaksın diyorum.

• Fbmm bunu yanıtladı.
        • Fbmm bunu beğendi.

Fts-fts11
          Ya o karında çekştirme hissini bile anlamıyorsunuz.
          Ben bir ara sallandıgımı hissettim:) baş ucumda biri vardı dogum basladıgından son ana kadar durdu. Ne oluyor dedim sallanıyorum:)
          Halbuki dikiş atılıyor muş.ameliyattn çıkınca bile kıpırdayamıyorsunuz ki kaldıkı dogumda hissedesiniz :)

• Fbmm bunu yanıtladı.
          • Fbmm bunu beğendi.

Fbmm
            Doktorlarda cok komik oluyor ama ya 😅
            İlkinde genel oldum. Hadi bayilt beni doktor demiştim :D şu an baygınsın rüya görüyorsun demişti bana 🤣🤦‍♀️ Yalan söylemeyin dediğimi hatırlıyorum sonrası yok 😂 özel hastaneydi
            Spinalde şen şakrak geçti onlar kendi aralarında sohbet ediyor bende baş ucumda ki bayanla sohbet ediyordum 😁 buda devletti

• Fbmm bunu yanıtladı.
            • Fbmm bunu beğendi.

Fbmm ben 37 yaşında 2.defa anne olmaya cesaret ettim ilkim geneldi 27 yasindaydim 2.yi salı günü doğum yaptim spinal ile kendi tercihimdi aşırı rahattım yaşım ileri olmasına rağmen çok süper geçti sanki yaş durumlarını bile değişmiş gibiyim inan o kadar iyiydim ben tansiyon yuksekliginden erken doğum yaptim ona rağmen tansiyonum bile normal halde ilerledi heyecan panik yapma his yok ki hissetmiyorsun anında ayaklar uyuşma gösteriyor sadece dokunma gibi cekistirme gibi şeyleri hissedersin o da çok normal yine dogurcak olsam spinal derim bugün 4.gunum baya toparladım artık

323832
                2.dogum olmadan önce bende olumsuz dogumları okuyunca endişe etmiştim. Yok hissediyorum canlı canlı falan diye.
                Gözümün önüne bi an testere filmi geldi sanki kesecekler bizi 😅
                Yani doktor sonucta hepsi orda sağlımızı düşünüyor aksi mümkün değl ki :)

Tiiffany için rahat olsun bazen milletimiz abartmayı çok çok seviyor ne kadar relax o kadar iyi ben gülerek çıktım ameliyattan süperdi

Tiiffany gerçekten bu böyle duyup okuyunca rahatliyorum diğer türlü uykularım bile kaçıyor 😂

Lazz61 bende aynıyım bazen ya diyorum o kadar insan var bagirsam biri bile bakmaz mi ne panik yapiyosun genel daha ağır oluyor sakin ol diyorum kendi kendime ama bu işe yaramiyor😂

Tiiffany ayy ne güzel darısı başıma hissetmeden kimildamadan cikabileyim😍

Tiiffany ohhh oh ne güzel doğum darısı benim başıma inşallah 😍

323832 Allah analı babalı büyütsun bebeğinizi inşallah ❤️ verdiğiniz morel için çok teşekkür ederim içim çok rahatlıyor 🙏

Tiiffany aynen ya anlatiyo bazıları sanki doğruyolar bizi içerde çok etkileniyorum sonra diyorum o kadar ekip oluyo orda bagirsam biri dönüp bakmayacak mi sakin diyorum kendi kendime 😂

323832 Allah bizlerede gülerek çıkmayı nasip etsin inşallah❤️

Fbmm canım o hissediyorum diyenler dokunuşları hissediyor acı duymuyor. Bende oldum. Spinal yapıldıktan sonra bacağını kaldır bakim bi diyolar. Kalkmıyor bacak haliyle 😂😂bakıyorlar yani uyuştumu diye. Spinali olunca aniden belden bacaklara sıcaklık yayılıyor sıfır acı yani. Hatta odaya geliyorsun saatlerce geçmiyor

• Fbmm bunu yanıtladı.
                        • Fbmm bunu beğendi.

Ben anlamıyorum iğne vurulduktan sonra sol bacaktan itibaren uyuşuyor zaten nasıl hissediyorlar. Ameliyata başlamadan hissedip hissetmediğini de soruyorlar. Bazıları kaos seviyor bence. Bende 1 buçuk ay önce oldum sedye sallanması dışında hiç bişey hissetmedim belimden vurdukları iğne bile acıtmadı ben iğneden korkan bir insanım