Hayırlı geceler kızlar 🥰 bir kızım olacak Allah’ın izniyle. İsim düşündük eşimle gerçekten işin içinden çıkamadık ve zarzor Aymira ismine karar verdik çok beğenerek 😇 ama yanına bir isim daha istiyoruz sizce Aymira isminin yanına hangi isim uyumlu olur birde ikinci isim kuran da geçerse çok daha iyi olur diye düşünüyorum 🙏🏻 fikirleriniz varsa yazabilirsiniz misiniz🌸
Prensesime isim 💝🌸
Bizim bi akrabamız aymira serra koymuştu kızının adını çokta güzel bir isim bence :)))
Ada022 Asel ismini bizde çok düşündük ama baktığımız herkes de şu an çok popüler dedik pek duyulmayan bir isim olsun ama yine de çok teşekkür ederim canım 🙏🏻❤️
ipekravzaninannesi evet bende Serra ismini çok beğeniyorum bir köşede kalsın bakalım çok teşekkür ederim canım benim 😇🙏🏻
Aden💕
@Meleklerininannesii çok güzel aymira benimde inşallah ilk gebeliğim bir kızım olucak Alya koyucaz
Meleklerininannesii Aymira alâ, Aymira ela, Aymira sena güzel gibiler😊
839455 çook güzel teşekkür ederim 💝🥰
- Düzenlendi
Benma çok teşekkür ederim canım benim Alya ismi de çok hoş kulağa çok hoş geliyor Aymira Alya da güzel oldu sanki 😁 senin kızçenin ismini de bı değerlendirmektedir lazım sağlıkla kucağına al inşallah 🌸🐣🙏🏻
Meleklerininannesii tek başına çok güzel bence 😇
Ecrin diyoruz bakalım nasip kismet
tubimom çok teşekkür ederim ederim canım fikirlerin için eşimle Beraber mutlaka değerlendireceğim isimleri 🫶🏻💐
1234567890asd evet canım tek de koyabiliriz dedik ama hani en azından bir isim de kuran da geçsin diye düşündük zaten genelde ilk isimler söyleniyor 🥰
Meleklerininannesii ne demek sağlıkla gelsin bebiş kız başka benimde kızım var 4 buçuk yaşında ❤️
Tatli-cadim2023 Ecrin ismini de çok düşündüm ve anlamı çok çok güzel sağlıkla gelsinler inşallah 🌸🙏🏻
tubimom öyle canım kesinlikle şanslı annenin ilki kız olur derler anneye bir yoldaş arkadaş oluyor Rabbim acılarını göstermesin inşallah prenseslerimizin🌸💝
@Meleklerininannesii sağol canım vallahi babası çok beğendi Tuana ilk istedim ama alyada hoşuna gidince alyaya döndük Almira alyada güzel bu arada koymak istesen cidden güzel 💗
Meleklerininannesii amin canım evet şimdi oğlum olacak benimde bizde isimm bulamadik 😄