Meleklerininannesii amin canım evet şimdi oğlum olacak benimde bizde isimm bulamadik 😄
Prensesime isim 💝🌸
tubimom Batın olabilir Allah’ın 99 isminden biridir
Meleklerininannesii tek başına daha güzel zaten iki isimli gibi uzun ne gerek var ikinciye
Gencoglugizem ağır olmazmi Allah’ın isimlerinden ya Samet koyulmazmis mesela
Meleklerininannesii duyulmamış isim arıyorsun sanırım Türkiye de çok az kişide olan isim öneriyorum Rasel 😇kızım olsa koyacaktım oğlum olacak
Tatli-cadim2023 yeğenim şu an 14 yaşında ismini ben koymuştum Ecrin kızım olunca da sanki ona uysun der gibi Eflin koydum😂
tubimom yok Muhammet Batın koyarsan onun ağırlığını alıyor Benim annem çok istedi ama kızımız oldu Nur Efşan koyduk ismini
Gencoglugizem bir araştırayım onu da Muhammet özel bir nedenden koyamam 😄
Gencoglugizem evet koyulmaz Abdulbatın ya da Abdulsamet olmalı Allah’ın isimlerinin önüne kulu anlamında kullanılır 🥰
Benma ay kız vallahi sen benmisin yoksa bende önce Tuana ismini çok beğendim dedim kesin buu tek başına da çok güzel bir isim dedim sonra eşim pek istemeyince vazgeçtim bende Aymirayi ikimiz de çok beğendik şimdi de yanına bulamıyoruz ama gerçekten kız ismi bulmak erkekten daha zor bunu anladım oğlumda hemen bulmuştuk 🥲 evet canım Aymira Alya güzel oldu değerlendireceğim mutlaka 🌸🌸💝
tubimom sağlıkla gelsin canım inşallah küçük erkek 😇 erkek ismi yine de kızdan daha kolay canım inan ben oğlumda bu kadar zorlanmamistim 💝🙏🏻
Meleklerininannesii amin inşallah benim kafamı karıştırdılar ücret demek diyolar ben Allah’ım hediyesi demek diye biliyorum
Gencoglugizem çok teşekkür ediyorum canım güzel bir isim bütün fikirleri eşimle istişare edeceğim mutlaka 🌸
NE02 kurandan da bir isim olsun dedim canım
tubimom 😂😂😂😂pekiiiiii ya boşver Alp Arslan koy soyadınızda Çakırbeyli yap gelene gidene sıksın 😂😂😂😂😂😂
Meleklerininannesii ben kızda direk koydum hiç zorlanmadım 😄😄
Meleklerininannesii ne demek inşallah benim de kızım olur sağlıklı olsun tabi ama kızım olsun 🥹
Ada022 ayy evet canım bende ilk defa duyuyorum şu an güzel bir isim hoş geliyor kulağa Asel çok duydum ama rasel hiç duymamıştım ilk oldu mutlaka değerlendireceğim çok teşekkür ederim 🌸🥰