Meleklerininannesii Aymira alâ, Aymira ela, Aymira sena güzel gibiler😊
Prensesime isim 💝🌸
839455 çook güzel teşekkür ederim 💝🥰
- Düzenlendi
Benma çok teşekkür ederim canım benim Alya ismi de çok hoş kulağa çok hoş geliyor Aymira Alya da güzel oldu sanki 😁 senin kızçenin ismini de bı değerlendirmektedir lazım sağlıkla kucağına al inşallah 🌸🐣🙏🏻
Meleklerininannesii tek başına çok güzel bence 😇
Ecrin diyoruz bakalım nasip kismet
tubimom çok teşekkür ederim ederim canım fikirlerin için eşimle Beraber mutlaka değerlendireceğim isimleri 🫶🏻💐
1234567890asd evet canım tek de koyabiliriz dedik ama hani en azından bir isim de kuran da geçsin diye düşündük zaten genelde ilk isimler söyleniyor 🥰
Meleklerininannesii ne demek sağlıkla gelsin bebiş kız başka benimde kızım var 4 buçuk yaşında ❤️
Tatli-cadim2023 Ecrin ismini de çok düşündüm ve anlamı çok çok güzel sağlıkla gelsinler inşallah 🌸🙏🏻
tubimom öyle canım kesinlikle şanslı annenin ilki kız olur derler anneye bir yoldaş arkadaş oluyor Rabbim acılarını göstermesin inşallah prenseslerimizin🌸💝
@Meleklerininannesii sağol canım vallahi babası çok beğendi Tuana ilk istedim ama alyada hoşuna gidince alyaya döndük Almira alyada güzel bu arada koymak istesen cidden güzel 💗
Meleklerininannesii amin canım evet şimdi oğlum olacak benimde bizde isimm bulamadik 😄
tubimom Batın olabilir Allah’ın 99 isminden biridir
Meleklerininannesii tek başına daha güzel zaten iki isimli gibi uzun ne gerek var ikinciye
Gencoglugizem ağır olmazmi Allah’ın isimlerinden ya Samet koyulmazmis mesela
Meleklerininannesii duyulmamış isim arıyorsun sanırım Türkiye de çok az kişide olan isim öneriyorum Rasel 😇kızım olsa koyacaktım oğlum olacak
Tatli-cadim2023 yeğenim şu an 14 yaşında ismini ben koymuştum Ecrin kızım olunca da sanki ona uysun der gibi Eflin koydum😂
tubimom yok Muhammet Batın koyarsan onun ağırlığını alıyor Benim annem çok istedi ama kızımız oldu Nur Efşan koyduk ismini
Gencoglugizem bir araştırayım onu da Muhammet özel bir nedenden koyamam 😄