Tatli-cadim2023 rica ederim kuzum ben teşekkür ederimm💕🙏🏻
Prensesime isim 💝🌸
Meleklerininannesii yok daha 5 haftalık
Meleklerininannesii aslında ilk istediğimiz Göktürkdu ama baktık herkes koyuyor😄
tubimom yok o zaman olmaz 😂😂😂
@Meleklerininannesii işte rabbim denk getiriyor bazı şeyleri kesinlikle tek başına karar verilmiyor napalim hayırlısı olsun teşekkür ederim Alya kuşum mutlu oldu heralde ismini bu kadar beğenen biri oldu anladı oynuyor 😅 inşallah erkek kız farketmez tabiki sağlıkla gelsinler
Gencoglugizem oyy daha çok yenii 🥲 sağlıklaa gelsin inşallah bir de sağlıkla bir kızın olsun inşallah annesi 💕🐣
Meleklerininannesii yaaa amin şu mübarek günde herkes bana ben hissediyorum oğlan olacak diyor ya tamam evlattır ikiside ama kız çocuk başka 🥹🥹
@“Bebenazlininannesi”#p26995559ayy güzel de ikiside zoeçr bence olmaz . En güze tek isim . Aymira zaten havalı bence başka isim karıştırmayın
tubimom evet insan duyulmamış bir isim istiyor kesinlikle katılıyorum 😄 inşallah bulursun canım benim bi araştırmaya devam et içine sinen bir isim mutlaka olacaktırr 😇
Gencoglugizem bide bizim sülale hep eski Türk isimlerini koymuş yani Cengizhan Oğuzhan Kürşat Emirhan gibi😄bende en kotu Göktürk koyucam😂
Benma aynen canım benim hayırlısı olsun her zaman tabiii ya sevmiştir kii tepki vermiş sana prenses 😂 şimdiden isim seçiyorlar valla kız annesi olmak ayrıcalık 😁
Meleklerininannesii aslında benim içime sinen var anlamıni da beğendim Ahlas ama eşim yan çizdi 😒
Gencoglugizem onu Allah bilir sen kalpten dile yeter Rabbim boş çevirmez inan canım benim senin de kalbindekini verir inşallah 🙏🏻🥲
tubimom sorsana bi kuruluş Osman da açık bir pozisyon var mı 😂😂😂😂
Meleklerininannesii evet güzel düşündünüz canım isim önerim yok malesef ama inşAllah gönlüne göre bi isim bulursun sağlıkla kavuşalım inşAllah bıdıklarımıza 🥰💘
tubimom ben ilk defa duydum aslında kimsede de yok ama işte canım eşler de istemeyince oda olmuyor çocuk ortak olduğu için 😂
Meleklerininannesii Amiinn Rabbim duy sesimi hayırlı ise kız ver Ya Rabbim
Nazli-61 çok teşekkür ederim canım benim yorumun bile yeterli 🙏🏻 aminnn inşallah canım sağlıkla gelsinler 🥹🌸
Gencoglugizem sülalecek gideriz sıkıntı yok😂😂😂
Gencoglugizem çooook Aminnnn 🙏🏻🫶🏻