@Meleklerininannesii işte rabbim denk getiriyor bazı şeyleri kesinlikle tek başına karar verilmiyor napalim hayırlısı olsun teşekkür ederim Alya kuşum mutlu oldu heralde ismini bu kadar beğenen biri oldu anladı oynuyor 😅 inşallah erkek kız farketmez tabiki sağlıkla gelsinler

@“Bebenazlininannesi”#p26995559ayy güzel de ikiside zoeçr bence olmaz . En güze tek isim . Aymira zaten havalı bence başka isim karıştırmayın

tubimom evet insan duyulmamış bir isim istiyor kesinlikle katılıyorum 😄 inşallah bulursun canım benim bi araştırmaya devam et içine sinen bir isim mutlaka olacaktırr 😇

Benma aynen canım benim hayırlısı olsun her zaman tabiii ya sevmiştir kii tepki vermiş sana prenses 😂 şimdiden isim seçiyorlar valla kız annesi olmak ayrıcalık 😁

tubimom ben ilk defa duydum aslında kimsede de yok ama işte canım eşler de istemeyince oda olmuyor çocuk ortak olduğu için 😂

Nazli-61 çok teşekkür ederim canım benim yorumun bile yeterli 🙏🏻 aminnn inşallah canım sağlıkla gelsinler 🥹🌸