Gencoglugizem bide bizim sülale hep eski Türk isimlerini koymuş yani Cengizhan Oğuzhan Kürşat Emirhan gibi😄bende en kotu Göktürk koyucam😂
Prensesime isim 💝🌸
Benma aynen canım benim hayırlısı olsun her zaman tabiii ya sevmiştir kii tepki vermiş sana prenses 😂 şimdiden isim seçiyorlar valla kız annesi olmak ayrıcalık 😁
Meleklerininannesii aslında benim içime sinen var anlamıni da beğendim Ahlas ama eşim yan çizdi 😒
Gencoglugizem onu Allah bilir sen kalpten dile yeter Rabbim boş çevirmez inan canım benim senin de kalbindekini verir inşallah 🙏🏻🥲
tubimom sorsana bi kuruluş Osman da açık bir pozisyon var mı 😂😂😂😂
Meleklerininannesii evet güzel düşündünüz canım isim önerim yok malesef ama inşAllah gönlüne göre bi isim bulursun sağlıkla kavuşalım inşAllah bıdıklarımıza 🥰💘
tubimom ben ilk defa duydum aslında kimsede de yok ama işte canım eşler de istemeyince oda olmuyor çocuk ortak olduğu için 😂
Meleklerininannesii Amiinn Rabbim duy sesimi hayırlı ise kız ver Ya Rabbim
Nazli-61 çok teşekkür ederim canım benim yorumun bile yeterli 🙏🏻 aminnn inşallah canım sağlıkla gelsinler 🥹🌸
Gencoglugizem sülalecek gideriz sıkıntı yok😂😂😂
Gencoglugizem çooook Aminnnn 🙏🏻🫶🏻
Meleklerininannesii ortak yapmaysydik iyiydi 😂😂😂
tubimom hahahahah ay kız gece gece sesli güldüm Allah seniii yaa 😂😂 valla ne yazık ki kendimizden çok onlara iş düşüyor çocuk yaparken 😂😂😂😂🙈🙈
tubimom ahahhahaha evet evet sende otur evde ohhh mis sefan olsun 😂😂😂
Meleklerininannesii ne saçma ya biz 9 ay taşıyalım bide ahh keşke onlarada suni sancı verilse 😂😂
Gencoglugizem tabi kız kafa dinle otur izle😄😄😄
tubimom kız onlar olmasa nasıl yapacaktık bu çocuklar Allah seni ne yapmasın boşver varlıkları hayırlı eş olmaları yeter nasılsa parayı onlar getirecek biz çocuklarımızla beraber çatır çatır yicez 😂😂😂
tubimom keşkeeee bende çok isterdim çocuğu yapmak için uğraşıyorlar sadece o kadar bitti onu yapmak da onlar için zor da değil üstelik 😂😂
Gencoglugizem aman odun varlıklar düşüncesiz hepsi kafaları orda çalışıyor o olmasa napcaklar acaba ama dediğin gibi para yemek için iyi makinalar😂😂
Meleklerininannesii ne zoru ya yapmak istedikleri en önemli şey 😂😂😂kalpleri orda atıyor 😄😄