Benma aynen canım benim hayırlısı olsun her zaman tabiii ya sevmiştir kii tepki vermiş sana prenses 😂 şimdiden isim seçiyorlar valla kız annesi olmak ayrıcalık 😁

tubimom ben ilk defa duydum aslında kimsede de yok ama işte canım eşler de istemeyince oda olmuyor çocuk ortak olduğu için 😂

Nazli-61 çok teşekkür ederim canım benim yorumun bile yeterli 🙏🏻 aminnn inşallah canım sağlıkla gelsinler 🥹🌸

tubimom hahahahah ay kız gece gece sesli güldüm Allah seniii yaa 😂😂 valla ne yazık ki kendimizden çok onlara iş düşüyor çocuk yaparken 😂😂😂😂🙈🙈

tubimom kız onlar olmasa nasıl yapacaktık bu çocuklar Allah seni ne yapmasın boşver varlıkları hayırlı eş olmaları yeter nasılsa parayı onlar getirecek biz çocuklarımızla beraber çatır çatır yicez 😂😂😂

tubimom keşkeeee bende çok isterdim çocuğu yapmak için uğraşıyorlar sadece o kadar bitti onu yapmak da onlar için zor da değil üstelik 😂😂

Gencoglugizem aman odun varlıklar düşüncesiz hepsi kafaları orda çalışıyor o olmasa napcaklar acaba ama dediğin gibi para yemek için iyi makinalar😂😂