Ada022 ayy evet canım bende ilk defa duyuyorum şu an güzel bir isim hoş geliyor kulağa Asel çok duydum ama rasel hiç duymamıştım ilk oldu mutlaka değerlendireceğim çok teşekkür ederim 🌸🥰

tubimom hahaha tam tersi olmuş o zaman 😁benim oğlumun adı Göktuğ idi. Böyle gök ile başlayan isimleri çok seviyorum ben Gökalp, Göktürk, Gökay gibi belki fikir olsun sana da canım koymak istersen 💕

@Meleklerininannesii 😅😅 olabilir sen ben ben sen aslında hep beğendiğiniz isimler popüler olan biraz o yüzden denk geldik ama bu kadarı tesadüf 😅 ikimizin de eşi tuanayı eledi bakalım ya şaka bir yana sağlıkla gelsinler ama erkek olsaydı kuzey kesindi ama Alya kuşum 🕊️ olucak Rabbime şükürler olsun 💗💗💗💗💗

Nazli-61 evet kuzum çok güzel ama hani bir isim de kuran da geçsin istedim zaten ilk isim kullanılıyor genelde 🥰 isimleri çok yakınmış prenseslerin sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻💕

Benma hahaha aynen kız Vallahi yorumlarınızı okurken acaba benim mi yorumumdu bu diye tekrar tekrar isme baktım 😂😂 öyle canım benim o yüzden vazgeçtik çocuk ortak yapılınca malûm tek başına da karar verilmiyor 😂🙈 kesinlikle Alya çok güzel benim de çok beğendiğim bir isim erkek de olursa inşallah bir gün oda hazırmış zatennn 💃🏼💐

@Meleklerininannesii işte rabbim denk getiriyor bazı şeyleri kesinlikle tek başına karar verilmiyor napalim hayırlısı olsun teşekkür ederim Alya kuşum mutlu oldu heralde ismini bu kadar beğenen biri oldu anladı oynuyor 😅 inşallah erkek kız farketmez tabiki sağlıkla gelsinler

@“Bebenazlininannesi”#p26995559ayy güzel de ikiside zoeçr bence olmaz . En güze tek isim . Aymira zaten havalı bence başka isim karıştırmayın

tubimom evet insan duyulmamış bir isim istiyor kesinlikle katılıyorum 😄 inşallah bulursun canım benim bi araştırmaya devam et içine sinen bir isim mutlaka olacaktırr 😇