tubimom 😂😂😂😂pekiiiiii ya boşver Alp Arslan koy soyadınızda Çakırbeyli yap gelene gidene sıksın 😂😂😂😂😂😂
Prensesime isim 💝🌸
Meleklerininannesii ben kızda direk koydum hiç zorlanmadım 😄😄
Meleklerininannesii ne demek inşallah benim de kızım olur sağlıklı olsun tabi ama kızım olsun 🥹
Ada022 ayy evet canım bende ilk defa duyuyorum şu an güzel bir isim hoş geliyor kulağa Asel çok duydum ama rasel hiç duymamıştım ilk oldu mutlaka değerlendireceğim çok teşekkür ederim 🌸🥰
Gencoglugizem Alparslan amcamın oğlu soyadımz kaplan dalga geçiyor kimisi Arslan koy diye 😄
Meleklerininannesii bence aymira ismi tek çok daha güzel zaten yeterince uzun bir isim☺️ benim kızımın adıda almira olacak ☺️
Tatli-cadim2023 ay yok canım ya sen herkese bakma Allah’ın hediyesi demek Ecrin her kafadan bir ses çıkıyor güzel bir isim bence şaşma derim 💝
Meleklerininannesii rica ederim canım 🤍🤍
- Düzenlendi
tubimom hahaha tam tersi olmuş o zaman 😁benim oğlumun adı Göktuğ idi. Böyle gök ile başlayan isimleri çok seviyorum ben Gökalp, Göktürk, Gökay gibi belki fikir olsun sana da canım koymak istersen 💕
Gencoglugizem aminnn canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah belli değil mi cinsiyet 🐣
@Meleklerininannesii 😅😅 olabilir sen ben ben sen aslında hep beğendiğiniz isimler popüler olan biraz o yüzden denk geldik ama bu kadarı tesadüf 😅 ikimizin de eşi tuanayı eledi bakalım ya şaka bir yana sağlıkla gelsinler ama erkek olsaydı kuzey kesindi ama Alya kuşum 🕊️ olucak Rabbime şükürler olsun 💗💗💗💗💗
Nazli-61 evet kuzum çok güzel ama hani bir isim de kuran da geçsin istedim zaten ilk isim kullanılıyor genelde 🥰 isimleri çok yakınmış prenseslerin sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻💕
Meleklerininannesii süper valla bu cevap teşekkür ederim ♥️♥️
Benma hahaha aynen kız Vallahi yorumlarınızı okurken acaba benim mi yorumumdu bu diye tekrar tekrar isme baktım 😂😂 öyle canım benim o yüzden vazgeçtik çocuk ortak yapılınca malûm tek başına da karar verilmiyor 😂🙈 kesinlikle Alya çok güzel benim de çok beğendiğim bir isim erkek de olursa inşallah bir gün oda hazırmış zatennn 💃🏼💐
Tatli-cadim2023 rica ederim kuzum ben teşekkür ederimm💕🙏🏻
Meleklerininannesii yok daha 5 haftalık
Meleklerininannesii aslında ilk istediğimiz Göktürkdu ama baktık herkes koyuyor😄
tubimom yok o zaman olmaz 😂😂😂
@Meleklerininannesii işte rabbim denk getiriyor bazı şeyleri kesinlikle tek başına karar verilmiyor napalim hayırlısı olsun teşekkür ederim Alya kuşum mutlu oldu heralde ismini bu kadar beğenen biri oldu anladı oynuyor 😅 inşallah erkek kız farketmez tabiki sağlıkla gelsinler
Gencoglugizem oyy daha çok yenii 🥲 sağlıklaa gelsin inşallah bir de sağlıkla bir kızın olsun inşallah annesi 💕🐣