Son 15 gün ❤️👼🏻
YelizMami son 12❤️🙏 çok heyecanlı bir bekleyiş gerçekten şimdi düşününce ayrı bir heyecan bastı valla, saglıkla kucagımıza Alalım inşallahh minnoslarımızı 🙏🙏🙏❤️💙
Bizim de son 19 erken gelmezse kasılmalarım var ara ara çatı muayenesi oldum müsait normal doğum için sesi bakalım bekliyoru hayırlısıyla 🙏🙏
Aybukealtintas inş canm seninde bişey kalmamış normal mi görünüyor Doğumun bebişin kaç kilo 🙏🏻🤗
Mervisss oda doğru bi yandan da artık gelsin istiyoruz yani merak ediyoruz gelince de bi anda büyücekler aslında ama saglıklı olsunda 🤗🙈🤦♀️
Ezgiaa ay hayırlısıyla kucağına al canm 🤗
Rabia07 hayırlısı olsun canm hakkında kaç kilo bebegin
YelizMami şuan için normal gözüküyor canım en son gecen hafta gittiğimde 3200 gr dı, senin nasıl görünüyor
YelizMami an itibariyle bizimde son 15😍😍
Aybukealtintas ben de 36 haftalıkken gittim benim de 3200 dü şimdi Cuma günü gidicem merak ediyorum 😂🤗
Muallimanne ay senle aynıyız canm kaç kilo bebegin normal mi görünüyor 🤗❤️
Fnur05 son günler sağlıkla gelsin canmm normal mi görünüyor Doğumun çatı muanesi oldun mu kaç kilo bebegin 🙈😍
Son 6 gün heyecanlı bekleyiş 💕❤️
YelizMami en son cuma gittim . 3180 Gr dedi. Herşey normal . Baş aşağı duruyor ama kanalda değil çatı muayenesi de olmadım henüz
YelizMami hadi bakalım hayırlısı saglıkla dogsunlar inşallah 🙏❤️
Aybukealtintas amin inş canm
Muallimanne anladım canm bende olmadım çatı muanesi belki bu Cuma kontrolüm var olurum hayırlısı inş ya