YelizMami 😂😂 buralara kadar nasıl geldim anlamadım kocaaa yazı yedik bitirdik 🤭
Ayy bide her an gelebilecek olması iyice heyacanı arttırıyor 😂♥️
    YelizMami benimde doktorum normal doğumu destekliyor ve bende normal istiyordum ama şuan bebegim haftada 300 400 gram alıyor yani tahminimce 4 dü bulacak kilosu. Doktorum pes etmek zorunda kalacak gibi 😶 Son haftalar daha fazla alıyorlar seninde bebişin kilolu olacak hatta benimkini sallayabilir ☺
      Son 10 gün İlk happy moom tanışmamızda 175 günü nasıl geçirirm diyordm😊😊😊
      Şaka gibi son 10 💕💕💕💕 Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲
        Tubad ben 1 Aydın vitamin ve kan ilaçtı içmiyorum düşün bıraktırdı doktorum ona rağmen yani 36 haftalıkken gitmiştim işte 3 kilo 100 gram dı sanırım şimdi Cuma günü gidicem 38 haftayı geçmiş olucam kaç kilo almış olucak merak ediyorum ve 40-41 haftayı bulursa Doğum daha da kilo alıcak bu beni korkutuyor açıkcası
          Papatyali kesinlikle aynen canm sağlıkla alalımda kucağımıza başka bişey istemiyorum herşey hazır bekliyoruz valla😂
            YelizMami son 12❤️🙏 çok heyecanlı bir bekleyiş gerçekten şimdi düşününce ayrı bir heyecan bastı valla, saglıkla kucagımıza Alalım inşallahh minnoslarımızı 🙏🙏🙏❤️💙
              Bizim de son 19 erken gelmezse kasılmalarım var ara ara çatı muayenesi oldum müsait normal doğum için sesi bakalım bekliyoru hayırlısıyla 🙏🙏
                Mervisss oda doğru bi yandan da artık gelsin istiyoruz yani merak ediyoruz gelince de bi anda büyücekler aslında ama saglıklı olsunda 🤗🙈🤦‍♀️
                  Fnur05 son günler sağlıkla gelsin canmm normal mi görünüyor Doğumun çatı muanesi oldun mu kaç kilo bebegin 🙈😍