YelizMami Muallimanne anladım canm bende olmadım çatı muanesi belki bu Cuma kontrolüm var olurum hayırlısı inş ya
Fnur05 YelizMami çatı muayenesi olmadım daha canım çarşamba günü kontrolüm var belki yapar son gittiğimde kanala girmemişti daha normal doğum istiyorum ama doktorumda kanala girmesi lazım artık diyo bu zamana kadar çatı muayenesi bile yapmadı hersey bi belirsiz yani🤦🏼♀️
YelizMami Fnur05 o belirsizlik zaten benimde öldürücek 😂🙈🤦♀️ Başı asaagıda benimde ama kanala girmiş mi bilmiyorum öyle bişey demedi doktorum
Nihallll YelizMami canım suan 3.580 ama ben artık hep tetikte bekliyorum ama gelmeye niyeti YÖK 37 .haftadan beri 1 cm açıklıkla 40 haftayı bekliyoruz doktorumuz öyle söyledi.
Papatyali YelizMami güzel bekleyişler bunlar 😍😍 sonunda meleklere kavuşcaz ya inşallah kolay doğumlar yaşarız 🤭
Sehererkull YelizMami bugun iyiyim ama dun ve onceki gun bel agrilarim cok oldu ve agladim o derece yalanci sancilar oluyomus bebegim gecen hafta 3600 du yarin gdicem tekrardan kilosunu ogrenicem☺️
Zeynozeyyo YelizMami son 13 artık🙏 Ama hiç belirtide yok bnm de cuma kontrol catı muaynesi yapck bakalım
Mervisss YelizMami walla bugün çok kötü hastayım bı yandan grip Bı yandan aşırı baş ağrısı İçimde de bişey var acı acı ne olduğunu anlatamıyorum Korkuyorum bişey olurmu diye.. daha bugün kontrole gittim geldim öğlen yoktu akşam saatlerinde çok kötü oldum😣😣😣
YelizMami Minikpopo 24 kasım a kadar Benim bebiş gelir sanırım🤗❤️ Sanada hayırlı doğumlar diliyorum canm