Son 15 gün ❤️👼🏻
Gul92 bana da aynısını söyledi doktorum heyecanla bekliyorum hayırlısıyla gelsinler 🤗🤗💕
YelizMami son 10 gün 🙈 cokkk heycanliii
Deniz21 aminnn inş canm ya işte bu haftalarda gelse rahat olucak Doğumun ama 40-41 haftayı bulursa daha çok kilolu olucak Bebek ve sezeryan olabilir hayırlısı hangisi se öyle bekliyorum ya 🤗🙏🏻
Sehererkull hiç bişey kalmamış sancılarım var mı bebegin kaç kilo canm
Şafak 48 bayanlar 🙈
Gul92 amin hepimizin inş canm🙏🏻
Meltempoyrazali hayırlısıyla kucağına al canm çoğu gitmiş zaten 🤗🙏🏻
Tubad maşallah 39 haftalık dimi
Tubad anladım canm hayırlısıyla kucağına al benim Doğumun bebegin kilosuna göre belli olucak ta o yüzden soruyorum kaç kilo diye 🤗🙈
Papatyali kesinlikle çalıştım ettim o kadar cobuk geçti ki anlamadım ama du 20 gün geçmedi eşim aynı askerlik gibi diyor son günler geçmez diyor 😂😂🤗
Tubad ay benimde öyle ya bana da hep sezeryan gibi geliyor ama yakınlarım normal Doğum diyor hep bana Bebek kilolu korkuyorum bi yandan doktorum normal Doğum diyor ama son anda bakıcaz diyoe seni ve bebeği riske atmam diyor böylesi beni daha çok heyecanlandırıyor hangisi olucak diye düşün dur
YelizMami benimde doktorum normal doğumu destekliyor ve bende normal istiyordum ama şuan bebegim haftada 300 400 gram alıyor yani tahminimce 4 dü bulacak kilosu. Doktorum pes etmek zorunda kalacak gibi 😶 Son haftalar daha fazla alıyorlar seninde bebişin kilolu olacak hatta benimkini sallayabilir ☺
Son 10 gün İlk happy moom tanışmamızda 175 günü nasıl geçirirm diyordm😊😊😊
Şaka gibi son 10 💕💕💕💕 Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲
Şaka gibi son 10 💕💕💕💕 Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲