YelizMami 10-24 arası denildi cok korkuyorum ama bekleyemiyorumda bian önce kucagıma almak istiyorum🙏
    Deniz21 ay hayırlısı canm ben de en son 36 haftalıkken gittim 3 kilo 100 gr dü biraz tombik ilerliyor ..🤗🤦‍♀️ Benimde aynı şekilde iğne saplanıyor gibi oluyor ama geçiyor gerçek sancı belden yada kasıklardan vururmuş ve geçmez miş
      Tubad ay benden de az çatı muanesi hiç oldun mu canm birde bebegin kaç kilo
        YelizMami maşallah canım. Allah kucağına almayı nasip etsin kazasız belasız, bir sancıda kurtulalım hepimiz 🙏🏻❤️❤️
          Gul92 bana da aynısını söyledi doktorum heyecanla bekliyorum hayırlısıyla gelsinler 🤗🤗💕
            Deniz21 aminnn inş canm ya işte bu haftalarda gelse rahat olucak Doğumun ama 40-41 haftayı bulursa daha çok kilolu olucak Bebek ve sezeryan olabilir hayırlısı hangisi se öyle bekliyorum ya 🤗🙏🏻
            YelizMami amin insallah🤲 Allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin🙏Hayırlı doğumlarımız olsun insallah🤲
              Tubad anladım canm hayırlısıyla kucağına al benim Doğumun bebegin kilosuna göre belli olucak ta o yüzden soruyorum kaç kilo diye 🤗🙈
                Papatyali kesinlikle çalıştım ettim o kadar cobuk geçti ki anlamadım ama du 20 gün geçmedi eşim aynı askerlik gibi diyor son günler geçmez diyor 😂😂🤗