YelizMami Tabi daha erken de gelebilir ama bekliyoruz heyecanla Cuma günü kontrolümüz var allahın iznile ..🙏🏻 Sizde durumlar nasıl kasım anneleri 😇
Papatyali YelizMami Son 23 ♥️ haftaya kontrol, heyecan dorukta, nasıl doğuracağım endişesi, anne olma sevinci ve tabi ağrılar, sancılar, kasılmalar bekliyoruz 🤭 😆
YelizMami Papatyali aynen öyle valla bende de o düşünceler Doğum heyecanı korkusu oğlumu metale diyorum artık gelsin istiyorum bi yandan 😂🙈
Deniz21 Son 19🙈 Bizimki 1 haftadır Doğum kanalına inmiş, heyecanla bekliyoruz ☺️❤️Hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah🙏🏻
YelizMami Deniz21 benim de 2 haftadır inmişti ama hala tık Yok aslında sancım oluyor kasılmam ama yalancı geçiyor 🤗 Kaç kilo bebişin canm
Deniz21 YelizMami benimde bacak aram çok ağrıyor ve vajinama bişey batıyor gibi hissediyorum 😔 36+4 2.830 gr’ dı. Boyu 47 cm. Çarşamba kontrolümüz var çatı muayenesi de olcaz bakalım 🤔☺️ Senin kaç kg Canm ?
YelizMami Deniz21 ay hayırlısı canm ben de en son 36 haftalıkken gittim 3 kilo 100 gr dü biraz tombik ilerliyor ..🤗🤦♀️ Benimde aynı şekilde iğne saplanıyor gibi oluyor ama geçiyor gerçek sancı belden yada kasıklardan vururmuş ve geçmez miş
Gul92 YelizMami 10-24 arası denildi cok korkuyorum ama bekleyemiyorumda bian önce kucagıma almak istiyorum🙏
Deniz21 YelizMami maşallah canım. Allah kucağına almayı nasip etsin kazasız belasız, bir sancıda kurtulalım hepimiz 🙏🏻❤️❤️