Papatyali aynen öyle valla bende de o düşünceler Doğum heyecanı korkusu oğlumu metale diyorum artık gelsin istiyorum bi yandan 😂🙈
    Btugl hayırlısıyla kucağına al inş canm olsun çoğu gitmiş bi yandan 🤗🙈🙈❤️
      YelizMami benimde bacak aram çok ağrıyor ve vajinama bişey batıyor gibi hissediyorum 😔 36+4 2.830 gr’ dı. Boyu 47 cm. Çarşamba kontrolümüz var çatı muayenesi de olcaz bakalım 🤔☺️ Senin kaç kg Canm ?
        Gul92 evet hiç belli olmaması da bi değişik oluyor insan ya 🤗
          YelizMami 10-24 arası denildi cok korkuyorum ama bekleyemiyorumda bian önce kucagıma almak istiyorum🙏
            Deniz21 ay hayırlısı canm ben de en son 36 haftalıkken gittim 3 kilo 100 gr dü biraz tombik ilerliyor ..🤗🤦‍♀️ Benimde aynı şekilde iğne saplanıyor gibi oluyor ama geçiyor gerçek sancı belden yada kasıklardan vururmuş ve geçmez miş
              Tubad ay benden de az çatı muanesi hiç oldun mu canm birde bebegin kaç kilo
                YelizMami maşallah canım. Allah kucağına almayı nasip etsin kazasız belasız, bir sancıda kurtulalım hepimiz 🙏🏻❤️❤️
                  Gul92 bana da aynısını söyledi doktorum heyecanla bekliyorum hayırlısıyla gelsinler 🤗🤗💕
                    Deniz21 aminnn inş canm ya işte bu haftalarda gelse rahat olucak Doğumun ama 40-41 haftayı bulursa daha çok kilolu olucak Bebek ve sezeryan olabilir hayırlısı hangisi se öyle bekliyorum ya 🤗🙏🏻