Sevgiiiakby 1ciftyesilgoz bende maltepede oturuyorumü açıkcası medikal park aşırı paracı bir yer o sebeple yarın umut avicenna fatih birol çok övdüler ona gideceğim. Eğer doktoru begenirsem tekrar yazarım😍
Lolo3434 1ciftyesilgoz illa Maltepe tarafları olmayacaksa doktor tavsiyem tabiki var 2. Hamilelipim ve yine aynı doktara gidiyorum doktor benim için çok önemli bu hassas dönemlerde Ümraniye de sur yeni adıyla hisar çamlıca hastanesinde umut hanım var mükemmel bir doktor Rabbim bu kadar güzel bir doktoru karşıma çıkardığı için kendimi şanslı hissediyorum bence bir kere muayne olun bişey kaybetmezsiniz zaten sonra sizde seveceksiniz yani en azından ben seveceginizi ümid ediyorum 😁…. Hastane çok temiz ve titiz muayene ücreti 400 tl 😁😅😘👍 not olarak belirtmek istedim
1ciftyesilgoz Lolo3434 uygunmuş muayne ücreti diğer özellere göre . Yazdım bunu canım bakacağım mutlaka ☺️
tgrlr Gulff maalesef tanımıyorum 😞 Ferda hocayı ilk doğumumdan tanıyorum, sayesinde sezeryan dedikleri doğumumu normal yaptım ☺️ gerektiğinde abla gibi cana yakın gerektiğinde anne kadar şefkatli bi doktor o yüzden yine ona gidiyorum
eylulmihrasmom 1ciftyesilgoz ataşehir avicenna mustafa türkmen o kadar muhteşem bir doktor ki numarasını veriyor. insanı rahatlatıyor çok samimi ben sormadan her şeyi söylüyor dün kanamam oldu bi anda koştum gittim sakin ol annem diye diye sakinleştirdi beni muhteşem birisi kesinlikle şans verin :)
1ciftyesilgoz eylulmihrasmom muayne ücreti nedir canım. Tamamlayıcı sigortam var ama geçiyor mu bilmiyorum
eylulmihrasmom 1ciftyesilgoz bi hastaneyi arayip sor istersen canim sigorta geçiyor mu muayene ücreti 465₺ şu an doğum da 10.500 her ikisi de
Eylulun_annesiii 1ciftyesilgoz pendik medipol hast Aytekin hanım.. Çok çok memnunum. Güleryüzlü ve samimi.
Yaren53 1ciftyesilgoz çok memnun olduğum doktorum Yaren tuba Bektaş Maltepe MedicalPark şuan 20 haftalık gebeliğim ve çok memnunum çok ilgili güleryüzlü😌
Yaren53 1ciftyesilgoz arayıp bilgi alman lazım 🙏🏽 Benim ve eşimin sigortası olmadığından dolayı her şeyi kabaca vermek zorunda kalıyoruz ama değişiyor diyebilirim. Muayene ücreti en son 950 tl ydi ama sizde ne fiyat olabilir bilemiyorum 🤷🏻♀️Dediğim gibi bizim hiçbir şekilde sigortamız yok birşeyden yararlanamıyoruz :(
Dilaraaaaaa1 hacereskit bende doktor arayışındaydım bölge hastanesine gitmeyi düşünüyorum yazdığınız çok iyi oldu devlete gidiyorum doğumum yakın 2ay sonra inşallah özele geçip orda yapacaktım Sevil hocayı da çok öneriyorlar Rukiye hocaya da bakacağım mutlaka ❤️ siz orada mı doğum yapacaksınız 🙏🏻💐
hacereskit Dilaraaaaaa1 Bir ablam Rukiye hanımda doğum yaptı o bana önermişti. Gerçekten çok iyi bir kadın çok relax. Ve gereksiz para harcatmıyor hiç. “bir ay sonra geldiğinde kanına bakacağım sağlık ocağında yaptır gel” diyor. Hastane ne kadar hastalara “para” gözüyle baksa da Rukiye hanım tam tersi. Şimdi diğer ablam hamile o da Rukiye hanıma gidiyor :) İnşAllah bende ay sonu rukiye hanımda doğum yapacağım 🌸
Dilaraaaaaa1 hacereskit bende gideyim ona yakın zaten hastahane bana bilerek yakın olsun istiyordum iyi oldu 🙏🏻🧸 çok teşekkür ederim birde odaları vs nasıl biliyor musunuz ? Hastahaneye fotoğrafçı alınıyor mu bilginiz var mı