1ciftyesilgoz Merhaba hanımlar. Hamileliğimi yeni öğrendim Allah sağlıkla kucağıma versin inşallah. İstanbul Maltepe’de oturuyorum bana tavsiye edeceğiniz memnun kaldığınız kadın doğum doktoru var mıdır? Tecrübelerinize ihtiyacım var🙏
hacereskit 1ciftyesilgoz Sancaktepe Bölge hastanesi doktor rukiye. tek kelime ile muh-te-şem. maltepede de bölge hastanesi var oradaki doktorlar nasıldır bilmem. imkanınız var ise bu tarafa gelmeye Rukiye hanımı şiddetle tavsiye ederim 🌸
tgrlr 1ciftyesilgoz Tuzla okan hastanesi Ferda Erbaya gidiyorum. İlk doğumumu da onda yapmıştım. Kendim Kızılay da çalışıyorum, kartal Kızılay da Dr. Yıldız Hanım var oda çok iyi ve bilgilidir
ayla23 1ciftyesilgoz Pendik medipol Aytekin hanımı yavsihe ederim. Doktorum ve çok memnunum güveniyorum ve keyfli bir genelik süreci geçirmemi sağlıyor
1ciftyesilgoz hacereskit Maltepe’de ismini duyduğum deltada Hakan bey var ama dr çok kabalık kapısının önü hep full dolu iyi mi kötü mi bilemiyorum . Bir de bezmialem dragosta Kenan karacayı önerdiler. Sizin dediğinize de bakayım
Adapte34 hacereskit ben o tarafta oturuyorum bölge hastanesi derken devlet hastanesi mi tam anlayamadım bende doktor arıyorum yardımcı olur musunuz 🌸
Dilaraaaaaa1 hacereskit bende doktor arayışındaydım bölge hastanesine gitmeyi düşünüyorum yazdığınız çok iyi oldu devlete gidiyorum doğumum yakın 2ay sonra inşallah özele geçip orda yapacaktım Sevil hocayı da çok öneriyorlar Rukiye hocaya da bakacağım mutlaka ❤️ siz orada mı doğum yapacaksınız 🙏🏻💐
Gulff tgrlr Aa bende Okana gidiyorum Servin Göçer Ergin e gidiyorum acaba benm doktorum hakkında bilginiz var mı?
cnsu77 tgrlr merhaba kızılay da yoğun bakım var mı acaba ben hastaneden çok emin olamadığım için oraya gitmeye çekiniyorum
Snycbn Ataşehir avicenna Nuran kıyak Maltepe’de olsun diye Ersoy’a gidiyordum sürekli beklemek ve ilgisizlikten dolayı öneri ile Nuran hanıma gittim her gün iyi ki diyorum
e_k 1ciftyesilgoz Ben delta hospital hakan hocaya gidiyorum Doktor olarak cok iyi bir doktor fakat normal doguma hic sicak bakmiyor maalesef sirf sezeryan yapan bir hastane
SenaSk Bende yeni öğrendim sayılır 9. Haftamız ☺️tavsiye üzerine maltepe medical park Nükhet hanıma gidiyorum çok memnun kaldım.
1ciftyesilgoz SenaSk aaa cidden mi merak esiyordum ben de madical parka yakınım hatta merak ediyordum doktorlarını😍 çok iyi oldu bir bakayım ona
1ciftyesilgoz Deletedmom_85 idrar testleriyle koyulaşmaya takip ediyorum canım. Doktorum önümüzdeki hafta çağırdı 🥰
Deletedmom_85 1ciftyesilgoz hadi güzel haberlere inşallah. Ah bir ben kaldım bir beennnn🥹 bol bol dua et bana kuzum nolur 🥀
SenaSk Kendisi cep numarası verdi whatsappdanda mesajlaşabiliyorum. Sormam gereken birşey olduğunda sağolsun cevap veriyor ☺️ bazı doktorlar telefon paylaşmadığı için bu yönü hoşuma gitti.
1ciftyesilgoz SenaSk zaten özel hastaneye gidiyorsak bir zahmet telefonlarını paylaşmalılar. Ben bana numarasını vermeyen doktora ilk ve son gidişim olurdu zaten ☺️ teşekkür ederim canım mutlaka bakacağım
1ciftyesilgoz Deletedmom_85 kalpten dua ediyorum sana emin ol hep aklımdasın canım. Rabbim içini ferahlatsın sana güç versin. Mucizen gelecek ve bütün forum senin haberini kutlayacağız 🥰🥰🥰
glycnkrt Adapte34 maltepe bölge hastanesi Merve hanım kadar uyuz biri yok. ona sorunsuz gebeliği olan hamileler lazım ayrıca çok suratsız.