1ciftyesilgoz glycnkrt Hakan bey nasıl sence? Elticiğim üç çocuğuna da ona gitmiş hakan bey diyor başka birşey demiyor ben de biri birşey konusunda çok ısrar edince yapasım gelmez soğudum doktorum adından sayesinde😂 ya diyorum araştırıyorum deneme yanılmayla içime sineni bulmak istiyorum . Hakan bey güzellemeleri bitmiyor 😬
Gulff Gebeliğimi Bostancı Köprüsünün ordaki Central Hospital Figen temelli akın da yaptım aşırı tatlış anne gibi bir doktordu hastane de çok büyük değil ve aşırı ilgili personeli var. Gayet Memnundum temiz ve çok ucuz bir hastane idi o zaman acıbadem 15 bin isterken orda 5 bine doğum yapmıştım üstüne de aşırı ilgileri fln çok mutluyduk.Figen hoca ve Asistanı Cemile Hanım her konuda hemen dönüş yapar aşırı titiz ve ilgili kendisi de bir anne zaten çok tatlılar. 2.Gebeliğimde şu an Okan Üni Tuzla ya gidiyorum buraya taşındıgım için Servin Göçer Ergin e gidiyorum gayet memnunım şeker bir bayan ilgili hatta onda doğum yapan varsa bilgi verirse sevnirim🤗
Gulff tgrlr Aa bende Okana gidiyorum Servin Göçer Ergin e gidiyorum acaba benm doktorum hakkında bilginiz var mı?
tgrlr Gulff maalesef tanımıyorum 😞 Ferda hocayı ilk doğumumdan tanıyorum, sayesinde sezeryan dedikleri doğumumu normal yaptım ☺️ gerektiğinde abla gibi cana yakın gerektiğinde anne kadar şefkatli bi doktor o yüzden yine ona gidiyorum
glycnkrt 1ciftyesilgoz valla bende tahir bey diyorum 😃 hakan bey biraz kendini beğenmiş bir tip açıkçası gitmedim kendisine. Bence tahirciğime bir şans daha verin🤣
Sevgiiiakby 1ciftyesilgoz bende maltepede oturuyorumü açıkcası medikal park aşırı paracı bir yer o sebeple yarın umut avicenna fatih birol çok övdüler ona gideceğim. Eğer doktoru begenirsem tekrar yazarım😍
Lolo3434 1ciftyesilgoz illa Maltepe tarafları olmayacaksa doktor tavsiyem tabiki var 2. Hamilelipim ve yine aynı doktara gidiyorum doktor benim için çok önemli bu hassas dönemlerde Ümraniye de sur yeni adıyla hisar çamlıca hastanesinde umut hanım var mükemmel bir doktor Rabbim bu kadar güzel bir doktoru karşıma çıkardığı için kendimi şanslı hissediyorum bence bir kere muayne olun bişey kaybetmezsiniz zaten sonra sizde seveceksiniz yani en azından ben seveceginizi ümid ediyorum 😁…. Hastane çok temiz ve titiz muayene ücreti 400 tl 😁😅😘👍 not olarak belirtmek istedim
1ciftyesilgoz Lolo3434 uygunmuş muayne ücreti diğer özellere göre . Yazdım bunu canım bakacağım mutlaka ☺️
eylulmihrasmom 1ciftyesilgoz ataşehir avicenna mustafa türkmen o kadar muhteşem bir doktor ki numarasını veriyor. insanı rahatlatıyor çok samimi ben sormadan her şeyi söylüyor dün kanamam oldu bi anda koştum gittim sakin ol annem diye diye sakinleştirdi beni muhteşem birisi kesinlikle şans verin :)
1ciftyesilgoz eylulmihrasmom muayne ücreti nedir canım. Tamamlayıcı sigortam var ama geçiyor mu bilmiyorum
eylulmihrasmom 1ciftyesilgoz bi hastaneyi arayip sor istersen canim sigorta geçiyor mu muayene ücreti 465₺ şu an doğum da 10.500 her ikisi de
Eylulun_annesiii 1ciftyesilgoz pendik medipol hast Aytekin hanım.. Çok çok memnunum. Güleryüzlü ve samimi.