Adapte34 hacereskit bende ilk bebeğimde özeldeydim şuan ne mümkün herşey çok pahalı muayene ücreti ne kadar
hacereskit Adapte34 muayene ücreti 500₺ normal doğum 7800 zorunlu sezeryan 9800, isteğe bağlı sezeryan 14000₺
glycnkrt 1ciftyesilgoz bende Maltepe de oturuyorum. Küçükyalı Delta hospital Tahir Tosyalı. sayesinde 4 sene sonra hamile kaldım. şuan 31 haftalık oldum. kendisinin bilgisi çok iyi çok güveniyorum. biraz konuşması hızlı ama herkesin özelliği farklı 🤭
1ciftyesilgoz glycnkrt ben ona dış gebelik geçirirken farklı dr görüşü olsun diye gitmiştim acilden gitmiştim mesaisi bitmesine 10 dk kalmasına rağmen ilgilendi ultrason raporunun çıkmasını bekledi geç çıktı benim yüzümden 🥹 evet iyi bir doktordu babacan bit yaklaşımı vardı
1ciftyesilgoz glycnkrt Hakan bey nasıl sence? Elticiğim üç çocuğuna da ona gitmiş hakan bey diyor başka birşey demiyor ben de biri birşey konusunda çok ısrar edince yapasım gelmez soğudum doktorum adından sayesinde😂 ya diyorum araştırıyorum deneme yanılmayla içime sineni bulmak istiyorum . Hakan bey güzellemeleri bitmiyor 😬
glycnkrt Adapte34 maltepe bölge hastanesi Merve hanım kadar uyuz biri yok. ona sorunsuz gebeliği olan hamileler lazım ayrıca çok suratsız.
glycnkrt 1ciftyesilgoz valla bende tahir bey diyorum 😃 hakan bey biraz kendini beğenmiş bir tip açıkçası gitmedim kendisine. Bence tahirciğime bir şans daha verin🤣
Gulff Gebeliğimi Bostancı Köprüsünün ordaki Central Hospital Figen temelli akın da yaptım aşırı tatlış anne gibi bir doktordu hastane de çok büyük değil ve aşırı ilgili personeli var. Gayet Memnundum temiz ve çok ucuz bir hastane idi o zaman acıbadem 15 bin isterken orda 5 bine doğum yapmıştım üstüne de aşırı ilgileri fln çok mutluyduk.Figen hoca ve Asistanı Cemile Hanım her konuda hemen dönüş yapar aşırı titiz ve ilgili kendisi de bir anne zaten çok tatlılar. 2.Gebeliğimde şu an Okan Üni Tuzla ya gidiyorum buraya taşındıgım için Servin Göçer Ergin e gidiyorum gayet memnunım şeker bir bayan ilgili hatta onda doğum yapan varsa bilgi verirse sevnirim🤗
Gulff tgrlr Aa bende Okana gidiyorum Servin Göçer Ergin e gidiyorum acaba benm doktorum hakkında bilginiz var mı?
tgrlr Gulff maalesef tanımıyorum 😞 Ferda hocayı ilk doğumumdan tanıyorum, sayesinde sezeryan dedikleri doğumumu normal yaptım ☺️ gerektiğinde abla gibi cana yakın gerektiğinde anne kadar şefkatli bi doktor o yüzden yine ona gidiyorum
Sevgiiiakby 1ciftyesilgoz bende maltepede oturuyorumü açıkcası medikal park aşırı paracı bir yer o sebeple yarın umut avicenna fatih birol çok övdüler ona gideceğim. Eğer doktoru begenirsem tekrar yazarım😍