Hafize23

Hafize23 oncelikle saglikla alin bebeginizi kucaginiza bende magnet. Kapi susu isiyle ugrasiyordum hamile olunca biraktim.isi biraz zorlandim die. Dusundugunuz model varsa size. En yakinlarimda bu isi yapan sayfalar velar yonlendirebilirim dilerseniz ben kendim suan yapmiyorum artik. Kendi bebegime k ndim yapacagim ama disariya siparis alimini biraktim

Sinem011 bizi. Toptancilarimiz var ordan temin ediyoruz toplu olrak. Siz nasil birey yapmak istiyorsunuz model atarsaniz size malzemede nerden alacaginiza bakayim tek satan yerlerde var

Hafize23 magnetleri sevmiyorum sadece çikolata yaptırırım onu da Nişantaşı pastanesi taze taze yapıyor sipariş üzerine orada yaptırırım

Minis122 merhaba paylastiginiz linki inceledim sosyal medyam yok gördüğüm kadarıyla güzel ürünler var Watsapdan iletişime geçsem açacak örnegi ürünler atar mi acaba

Sevimlianne_adayi, başlığı Hediyelik kapı süsü olarak değiştirdi.

Trendyolda kasnakların boş hali satılıyor 35₺ gibi bir rakama bulut kasnak diye arayabilirsiniz kendiniz yapmak isterseniz isme göre de yapıyorlar sanırım

geser deryanın tasarım atölyesi isimli instagram sayfasından sipariş verdim. ürün ayrıca ledli ben çok beğendim. düşünürseniz güvenle sipariş verebilirsiniz 🌺