Kapı süsümü dododesignt yaptırdımm çok memnun kaldım tavsiye ederimmm 😊 çikolata ve magnetide dökmecikolata sayfasından bugün sipariş verdim inşallah oda sorunsuz ve güzel gelir 🌸

Mlkkrcn ben hastane çıkışını instgramda Sedef nakış evine yaptırdım ,memnun kaldım. Oraya da bakabilirsiniz

Sedaorannn çikolatayı kendiniz nasıl yaptınız acaba ☺️ Kutusunu falan nereden aldınız? Bende çikolata için yer arıyordum da

kapı süsünü dışarıya yaptırıyorum henüz ortaya bişey çıkmadı ama çikolatalarını kendim yaptım..Anahtarlık mevlütte dağıtıcam onlarıda kendim yapıyorum

Mutlumumutlu daha önce bir sayfayla görüştüm. hatta adı “gamzenin atölyesi” gibi bir şeydi. ben baya araştırarak sipariş verdim. çünkü öncesinden ödeme istiyorlar. az kalsın dolandırılıyordum bu sayfaya. sonra bu bayanı da yine sorarak öğrendim öyle bir şey olmadı allahtan. evet çok tatlı bir bayan yani her şeyden önce güvenilir sayfa o yüzden rahat olabilirsiniz. ben çok korkuyordum

minikkus1 ayyyy ona bende yazdım ama yorumları falan sınırlandırılmış görünce bi işkillendim iyikide işkillenmişim yoksa dolandırılacaktım yazık hamile insanların vebalini alıyor

Asli1923 rica ederim guzel bir sayfadir orasi malzeme icin kapinsusu yastik terlik tac herdey malzemesi var