Ozgemoms çok güzel görünüyor çok beğendim Kraft kutular nerden temin ediliyor acaba yardımcı olabilir misiniz

minikkus1 ben boluluyum boludaymışsınız dedim evet ama dükkanımız 10 gün kapalı dedi 😂

Hafize23 kutu evde mevcuttu çikolatalari trendyoldan aldim carşidan etiket bastirip tek tek yapiştirdim kutuyuda kurdele pleksi isim vs ile süsledim hazirina 600₺ istemişlerdi bana 160-180 e mâl oldu kendim yapınca

Minis122 damla hanım kapıda ödeme olmayan yerlere pek güvenemiyorum malum gğveinilr yerse bende yaptırcam inşallah

Hafize23 yasemin_sus_evi magnetlerimiz çok uyguna yaptırdık cikolatadeposuu çikolatamiz 🥰 didemmakyalin da kapı susumuz 😍 hepsinide kullanıyoruz cikolatarimizi herkes çok beğendi mevlütte dagitmistim

Hediyelik kolonya ve süsünü kendimiz yaptık.Kapi süsünü yaptırdık ama çok ağır olduğu için eşim bunu asmayalim dedi bir tanede punch işi yaptırdık kapıya asmalik.cikolata yaptırmayı düşünüyorum ama daha erken birde yer karar veremedik.

TubaEraslan guvenilir emin olun benim bile cikolata seker aldigim arkadasim. Bende hamileyim. Bu halde size yalan soylemem. Hic supheniz olmasi cok bu isi yapan sayfa var grubumuz var bizim ama ben kendim bile aldigim kisiyi souledim size cikolatayi bende o arladasima yaptiracagim watsap numarasi var sayfanin ordan yazin isterseniz