Hafize23
İnstagramda minikk_boncukk yaptırdım. Hem kapı süsü hem de takı yastığını. Çok memnun kaldım. Kalitesi hızı vs . Tavsiye ederim :)

Renk ve desenleri kendiniz seçip değiştirebiliyorsunuz.
Hem de diğerlerinden daha farklı geldi bana o yüzden çok memnun kaldım ben

Mlkkrcn
Butik _bebecik ben ordan yaptırdım hastane cıkısını hem baskıları hemde kuması cok kaliteli piyasaya göre de gayet uygunlar 11 li hastane çıkışı +takı yastığı 400 lira civari biseydi …

Minis122

Harikaymış çok sağ olun burdan alıcam yarı fiyatına hazırların kendim yaparım

seyma_nur34 amin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏼 10lu set olarak 500₺ yaptırdım

minikkus1 Ben de şimdi sayfaya yazdım, ilgili bir bayana benziyor. Daha önce bir yakınım dolandırıldığı için güvenemiyordum ama sizin siparişinizi görünce içim bir nebze olsun rahatladı.

Ben kapı süslerimizi ve çikolatamızı kendim yaptım sadece hediyelikleri instagram da (beradatasarım) sayfasına yaptırdım. Eğer biraz el beceriniz ve hevesiniz varsa bence sizde kendiniz yapabilirsiniz hanımlar inanın hazır fiyatlardan coook daha uyguna geliyor ☺️

Kapı süsümü dododesignt yaptırdımm çok memnun kaldım tavsiye ederimmm 😊 çikolata ve magnetide dökmecikolata sayfasından bugün sipariş verdim inşallah oda sorunsuz ve güzel gelir 🌸