• Doğum
  • Normal doğumdan korkanlar!!!!

Rabbim hayırlısıyla bi avazda kurtarsin hepimizi kizlar korkunun ecele faydasi yok bu dogumlar elbet olacak sag salim bebislerimize kavusalim insallah birbirimize dua edelim

Nil sorma nasil gecti gercekten anlamadım insallah dogumda kolayca olur anlayamadan evet belki bilsek daha iyi olabilir yada daha cok korkariz ne bileyimki

• Nil bunu yanıtladı.

Defnegeliyor senin kız sanırım benimde kız aslında kızlar erken doğar diyolar ama seninki iyi durmuş bendede bi belirti yok sadece leğen kemiğime indiği için kasık ağrılarım çok oluyo bide aşırı tuvalete gidiyorum ama onun dışında bi doğum belirtisi yok yani varsada ben anlamıyorum 😀

Nil wc den hepten cikamaz oldum sorma bende bi belirti varsada farkında değilim aman gununde saglikla gelsinler bakalim bekliyoruz heyecan korku hersey birbirine girdi artik

• Nil bunu yanıtladı.

[bilinmeyen] kesinlikle katılıyorum olumlu düşünüp herseyin ustesinden gelelim insallah elbette sanci cekicez hic agrisiz olmayacagini hepimiz biliyoruz direnip güçlü olup alalim meleklerimizi kucagimiza insallah

[bilinmeyen] kesinlikle katılıyorum olumlu düşünüp herseyin ustesinden gelelim insallah elbette sanci cekicez hic agrisiz olmayacagini hepimiz biliyoruz direnip güçlü olup alalim meleklerimizi kucagimiza insallah

Nil 🙋🏻🙋🏻🙋🏻Aynı duyguları ben de yaşamaya başladım canım ya acaba yapabilir miyim bebişim sağlıklı olur mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum 😓😔

Nil aynen ben de 37 ye girdim seninle aynı durumdayım 😬

Yarın itibariyle 37+0 olacağım ve aynı durum bende de var 😔 bir yandan normal olsun istiyorum bir yandan da delicesine korkuyorum. Rabbim hepimize bir avazda kurtulmayı, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🙏🏻

[bilinmeyen] onu ayarlamak cok zor evde dogurmiyalim sonra😂😂

Nil korkmana gerek yok kendini cesaretlendir..Dua oku ben ikinciye normal doğum yapıcam inşallah Rabbimin izniyle..ben hiç korkmadım doğum yaparken bile Dua okudum dua ettim ....bol bol dua et ben yapa bilirim de zaten doğuma girdiğinde sadece bebeğini düşünüyo insan...

Nil bende devlet hastanesinde olacagim cunku oldugum yerde benimde ozel hastane yok bir tabe yasam alani var sadece dogum yok ordada insallah suni sancisiz kendi acilmamis ile gideriz hastaneye ben bide bugun ishal gibiyim ne olacaksam arada agrida oluyor

Defnegeliyor aynen canim dogumlar olacaknillaki ben diyorum icimde kalsin yasarim omur boyu ama nereye kadar bazen de diyorum ya ta adem ve havvadan beri gelmis bu dogum istr kimse dayanamasa boyle dogum mu olurdu rabbim dayanamicagimiz yuku yuklemez

[bilinmeyen] evet evde gecircrz 5 dk a inince sanci haztaneye gidin diyorlar ama mesela su geldi hemen gitmemiz lazimmis yinede bir dus alip gitmek mantikli imis

Gulnur sanci 10 dk a yada 5 fk a inince gitmek gerekmis canim ilk sancida yada kan gelince vs hemen gitmeyin sanciyi bekleyin diyorlar

Nil arkadaşım sana söyleyeceğim tek şey İnstagram hesabın varsa eğer Gülten gökkuş u takip etmen. Emin’im korkularından eser kalmıcak inşallah🤗 ben bununla ilgili detaylı bir yazı paylaşmıştım ismime tıklayarak bunu görebilirsin. Paylaşımımı gören arkadaşlara çok faydası oldu ki onlarda bunu dile getirdi. İnşallah sanada faydası olur😊❤

Mmnuvver ben onu takip ettim ama bir turlu nasil oldugunu anlsmadim nefes egzersiZi ile video paylastilar evet ama omuda anlayamdim 😣😣

ben 36/1 im bugun baştan beri normal doğuma heves ettim normal doğum yapmak o duyguyu tatmak istiyorum dedm hipnoz gibi hep motive ettim kendimi ama bebeğim ters sezeryan olucam 2 hafta falan kaldı. şimdi de sezeryan fikrine acısız doğum fikrine okadar alıştım ki dönerde normali beklerim diye korku sardı. 🙄