Normal doğumdan korkanlar!!!!
Nil 35+5 haftalık hamileyim ilk başlarda hic korkmuyordum bir an evvel kavuşmak istiyordum şimdiyse kabuslarla kan ter içinde uyanıyorum öylesine korkuyorum ki yapamicam diye endişelenmeye başladım gelmesin biraz daha kalsın istiyorum cesaretimi kaybettim 😓
Nil al bendendr o kadar 😊 32 haftalık olduk . Zaman yaklaştıkça korkular çoğalıyor ufak bi ağrıya dayanamazken nasıl doğuracağız bilmiyorum 😊
Her doğum birbirinden farklı bakalim neler yaşayıp göreceğiz kizlar programa gore son 7 gunum ve korkular endiseler ya yapamazsamlar kafami kurcaliyor surekli nasil olacak bu dogum
Shnern kendi doğal sancımız o kadar dayanılmaz değilmiş ama suni sancı çok kötüymüs ona saatlerce dayanabilen yok benim cevremde bir iki saat dayanıp sonra dayanamıyoruz diyolarmıs doktorlara ama her hastane genelde doğumu hızlandırmak icin malesef suni sancı veriyo bide benim doğumum çapa eğitim ve araştırmada olucak o yüzden dahada cok korkuyorum özelde doğum yapmayı cok istiyodum ama mecburen çapada yapıcam
Dr sürekli yapacağım diyeceksin diye beni motive ediyor bi cahil cesareti geliyor sonra yine korku basiyor iste
Defnegeliyor oo maşallah sen bitirmişsin Allah bir avazda kurtulmayı nasip etsin hepimize aslında bir kere doğursak bilsek nasıl bisey olduğunu belki bu kadar korkmicaz
Rabbim hayırlısıyla bi avazda kurtarsin hepimizi kizlar korkunun ecele faydasi yok bu dogumlar elbet olacak sag salim bebislerimize kavusalim insallah birbirimize dua edelim
Nil sorma nasil gecti gercekten anlamadım insallah dogumda kolayca olur anlayamadan evet belki bilsek daha iyi olabilir yada daha cok korkariz ne bileyimki
Defnegeliyor senin kız sanırım benimde kız aslında kızlar erken doğar diyolar ama seninki iyi durmuş bendede bi belirti yok sadece leğen kemiğime indiği için kasık ağrılarım çok oluyo bide aşırı tuvalete gidiyorum ama onun dışında bi doğum belirtisi yok yani varsada ben anlamıyorum 😀
Nil wc den hepten cikamaz oldum sorma bende bi belirti varsada farkında değilim aman gununde saglikla gelsinler bakalim bekliyoruz heyecan korku hersey birbirine girdi artik
[bilinmeyen] kesinlikle katılıyorum olumlu düşünüp herseyin ustesinden gelelim insallah elbette sanci cekicez hic agrisiz olmayacagini hepimiz biliyoruz direnip güçlü olup alalim meleklerimizi kucagimiza insallah
Defnegeliyor amin inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
[bilinmeyen] kesinlikle katılıyorum olumlu düşünüp herseyin ustesinden gelelim insallah elbette sanci cekicez hic agrisiz olmayacagini hepimiz biliyoruz direnip güçlü olup alalim meleklerimizi kucagimiza insallah
Yarın itibariyle 37+0 olacağım ve aynı durum bende de var 😔 bir yandan normal olsun istiyorum bir yandan da delicesine korkuyorum. Rabbim hepimize bir avazda kurtulmayı, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🙏🏻