• Doğum
  • Normal doğumdan korkanlar!!!!

sss kizlar sakin olun ve endiselerinizi yavasca yere birakin😊 bende 36+ 5teyim dusunmemeye çalışyorum biliyorum ki kolay degil bir mucize gerçeklesecek ama Rabbim bu gucu kadinlara vermis yani dogamizda olan birsey sadece cok dua edip tevekkul edin Rabbim hepimize kolaylik ihsan eylesin🙂) ogluma da telkinde bulunuyorum sen yolu biliyosun zorluk cikarma annem diyorum insaallah dinler beni evladim 🙂🙂

Bende 36+3 üm ama normal doğumdan değilde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum dogum sancım basladıgında ınsallah ıgnemın ustunden 24 saat gecmıs olması lazımmıs bu nasıl olucak dıyelımkı ıgnemı 9 da yapıyorum ya 10 da baslarsa sancım dogumu 24 saat uzatamazlar degılmı 6-7 saate dogum yapsam kan kaybım cok olurmus buda rısklıymıs sezeryanda rısklı damar tıkanıklıgım var ben bundan korkuyorum varmı bu durumda olan yada bu konu hakkında fıkrı olan bana dua edın lutfen bır tane evladım var onda dogumum 4 saatte gerceklestı netten okuyorum kan kaybından ölenler bıle oluyomus cok korkuyorum

Shnern önemli değil canım da onu bilemicem doktorunun numarası varsa bi sor istersen ama bildiğim şey nişan o kadar erken gelmez doğumuna az kaldı belki yavaştan belirtilerdir

Nil bende çok korkuyorum😣😥

Nil ben de normal istiyordum ama zaman gittikçe sona doğru yaklaşınca insanı bir korku aliyor bende yapacağım edemicem diye çok korkuyorum şuan normal doğum diyor doktorum 33 haftalık olduk ama ben normalden korkuyorum 😣😣ne olacak bilmiyorum durum neyi gösterecek bakalım 🤷‍♀️

Mmnuvver merhaba Instagram dan Gülten gokkus diye arattigimizda öyle biri çıkmıyor