Merhaba bende 39 +1 gecen hafta 3cm acikligim var ama hala dogum baslamadi ben de korkuyorum surekli ben yaparim Allahin izniyle diyorum
Normal doğumdan korkanlar!!!!
Shnern tabiki açıklarım☺ Maksat sadece göğüslerin şişmesi değil hipnoz olmuş gibi sanki bambaşka bir yerdeymişsin gibi huzurlu ve içten derin nefes almaktır önemli olan. Gelelim üç mum bir tüy egzersizine. Şimdi kardeşim diyelim ki ıkınma isteğin geliyor ama doktorun bunu istemiyor yani ıkınma diyor. Elini açıp avucunda üç tane mum varmış gibi düşün. Derin nefes al ve tüm nefesini vermeden mumları tek tek söndür. En son nefesinide elinde tüy varmış gibi derin ve huzurlu bir şekilde tüye üfle. Tabi o anda avucunu açmana gerek yok sen evde bunu sürekli yap zaten otomotikmen bu durum gerek duyulduğunda yaparsın gözlerini kapatıp. Ve düşüncen hep şu olsun ben bir dağın başında tek başıma olsaydım bu çocuğu nasıl doğururdum diye motive et kendini. Bebeğini bağırarak çağırarak karşılama mutlu huzurlu bir şekilde karşıla emin ol oda aynı şekilde gelecektir. Anne korktukça o anda bebek kendini kasar ve yukarı doğru çıkarmış hep. Ve arkadaşım son bir tavsiye son aylarındaysan eğer plates topu üzerinde egzersiz yap. Doğumun başladığında da top üzerinde sekiz çizmeye çalış. 😉🤗❤
[bilinmeyen] bende tıpkı böyle düşünüyordum ama bir tanıdığımız hastanede olduğu halde bir anda bebeğin kalp atışı düştü takipte acilen sezeryana alındı ya bize de öyle olurda evde anlayamayız da yoksa çok mantıklı ev her zaman en iyisi ama ben bundan korkuyorum 🙈😰
sss kizlar sakin olun ve endiselerinizi yavasca yere birakin😊 bende 36+ 5teyim dusunmemeye çalışyorum biliyorum ki kolay degil bir mucize gerçeklesecek ama Rabbim bu gucu kadinlara vermis yani dogamizda olan birsey sadece cok dua edip tevekkul edin Rabbim hepimize kolaylik ihsan eylesin🙂) ogluma da telkinde bulunuyorum sen yolu biliyosun zorluk cikarma annem diyorum insaallah dinler beni evladim 🙂🙂
Bende 36+3 üm ama normal doğumdan değilde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum dogum sancım basladıgında ınsallah ıgnemın ustunden 24 saat gecmıs olması lazımmıs bu nasıl olucak dıyelımkı ıgnemı 9 da yapıyorum ya 10 da baslarsa sancım dogumu 24 saat uzatamazlar degılmı 6-7 saate dogum yapsam kan kaybım cok olurmus buda rısklıymıs sezeryanda rısklı damar tıkanıklıgım var ben bundan korkuyorum varmı bu durumda olan yada bu konu hakkında fıkrı olan bana dua edın lutfen bır tane evladım var onda dogumum 4 saatte gerceklestı netten okuyorum kan kaybından ölenler bıle oluyomus cok korkuyorum
Nil ben de normal istiyordum ama zaman gittikçe sona doğru yaklaşınca insanı bir korku aliyor bende yapacağım edemicem diye çok korkuyorum şuan normal doğum diyor doktorum 33 haftalık olduk ama ben normalden korkuyorum 😣😣ne olacak bilmiyorum durum neyi gösterecek bakalım 🤷♀️