Emineedrk bol bol yürümeye çalışın yürüdükçe insan iyileşiyor ve daha çabuk toparliyor. Bol su ve kayısı kompostosu çok iyi geliyor endişelenme birde bebeğini sarıl keyfini çıkar kokusunun 😘

Emineedrk birde sütünüz gelmezee hemen endişelenme stres yapma bazen olabiliyor benim 3. Gün eve geçtiğimde geldi. Ilık bir duştan sonra geldi yani. O yüzden yanında sevmediğin kişileri de uzak tut 😂

Emineedrk ağrı makinesini ilk kez duydum . İşe yarıyorsa çok iyi.👍🏻 Son yeme saatinde kayısı ve incir kaynat ılık ılık posasıyla ye. Ben çok sıkıntı çektim tuvalete çıkamadığım için de fazladan yattım hastanede

_almirasmom merakla bekliyorum bende sezaryen olacam inşallah o günleri görürüm 💙🥰

Kahvesever sanırım ekstra ağrı kesici olması lazım o eşim belinden ameliyat olduğunda vardı ağrısı olmaya başlayınca düğmeye basıyordu ordan belli bi doz ağrı kesici veriyordu seruma

Komposto değil de kayısı çayı falan içsek de aynı etki olur mu bide doğumdan sonra mı içmek lazım hastaneye gitmeden önce mi

Kahvesever bende alıştırmak istiyorum inşallah tutar ya , evet bencede bünye meselesi bide ne kadar stres yaparsa o kadar geciktiriyor sanırım sütün gelmesini

Mckeymouse bu elektrikli cezveler var küçük onlardan koydum ama sıcak su torbasının küçük olanları var onlardan alsam mı diye düşünüyorum göğüsümede koyarım hem

busraaslan ben doğumdan sonra diye biliyorum ama aslında çaydan çok kayısılı meyve sularıda iyi geliyor diye biliyorum

Emineedrk Filtre kahve almanızı öneririm yanınıza. Narkozı atmaya yardımcı oluyor. Nescafe gibi değil. Elbise tarzı gecelik rahat oluyor. Depend mutlaka alın. Komposto , rezene almıştım yanıma onları tükettim süt için. Bir de ısıtıcı almıştım yanıma 40 50 liralık bir şey eskiden kahveler yapılıyordu ya o kadar işimi gördü ki belki size de öneri olur

Birbebetoannesi filtre kahveden küçük bir kavanoz koydum yanıma , evde de var eve geçince yine atamamış olursam içerim diye düşündüm depend komposto onları da koydum rezene çayı değilde emzirme çaylarından almıştım onda da rezene var etkisi olur mu

Emineedrk ben direkt rezene kullandım o yüzden bilgim yok açıkçası. Sağlıkla doğsun bebişiniz

MasaAll Şimdi okudummmm inşallah Benimkide sizinki kadar güzel geçer bebişimle ilgilenebilirim hemen ben hiç ameliyat olmadım şimdiye kadar birazda ondan dolayı korkum var ama rabbim veriyor illa kolaylığını bı kere görsem dokunsam eminim ki benimde ne ağrım ne sancım kalır 🥲🙈

_almirasmom ben bile heyecanlandım şuannn sabahtan mı gidiceksin peki hastaneye çıkar çıkmaz yaz bizeee kaçıncı haftada alıyolar bebişi ben 15 inde hastaneye gidicem tekrar nstye bağlayalım dedi doktorum 🙈🥰

Emineedrk inşaAllah çok amin benim gibi bende hiç ameliyat olmadım ilk ameliyatım oldu şükür güzeldi darısı size ve sizin gibilere inşaAllah😍