Kahvesever bende alıştırmak istiyorum inşallah tutar ya , evet bencede bünye meselesi bide ne kadar stres yaparsa o kadar geciktiriyor sanırım sütün gelmesini

Mckeymouse bu elektrikli cezveler var küçük onlardan koydum ama sıcak su torbasının küçük olanları var onlardan alsam mı diye düşünüyorum göğüsümede koyarım hem

busraaslan ben doğumdan sonra diye biliyorum ama aslında çaydan çok kayısılı meyve sularıda iyi geliyor diye biliyorum

Emineedrk Filtre kahve almanızı öneririm yanınıza. Narkozı atmaya yardımcı oluyor. Nescafe gibi değil. Elbise tarzı gecelik rahat oluyor. Depend mutlaka alın. Komposto , rezene almıştım yanıma onları tükettim süt için. Bir de ısıtıcı almıştım yanıma 40 50 liralık bir şey eskiden kahveler yapılıyordu ya o kadar işimi gördü ki belki size de öneri olur

Birbebetoannesi filtre kahveden küçük bir kavanoz koydum yanıma , evde de var eve geçince yine atamamış olursam içerim diye düşündüm depend komposto onları da koydum rezene çayı değilde emzirme çaylarından almıştım onda da rezene var etkisi olur mu

Emineedrk ben direkt rezene kullandım o yüzden bilgim yok açıkçası. Sağlıkla doğsun bebişiniz

MasaAll Şimdi okudummmm inşallah Benimkide sizinki kadar güzel geçer bebişimle ilgilenebilirim hemen ben hiç ameliyat olmadım şimdiye kadar birazda ondan dolayı korkum var ama rabbim veriyor illa kolaylığını bı kere görsem dokunsam eminim ki benimde ne ağrım ne sancım kalır 🥲🙈

_almirasmom ben bile heyecanlandım şuannn sabahtan mı gidiceksin peki hastaneye çıkar çıkmaz yaz bizeee kaçıncı haftada alıyolar bebişi ben 15 inde hastaneye gidicem tekrar nstye bağlayalım dedi doktorum 🙈🥰

Emineedrk inşaAllah çok amin benim gibi bende hiç ameliyat olmadım ilk ameliyatım oldu şükür güzeldi darısı size ve sizin gibilere inşaAllah😍

MasaAll Aminnn inşallah canımmm rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin 🙈☺️🙏🏻🙏🏻

_almirasmom bakalım bizimkini ne zaman alıcaklar bende martın sonunda 38 haftalık oluyorummm 🙈🥰🥰

Emineedrk hiç korkma ben çok çabuk toparladım çok şükür 🙏🏻 yanına rezene ve papatya çayı al doğumdan sonra rezeneyi iç sade kahve alın bir tane de kısa kollu pijama alın ben almadım pişman oldum 😀